ζακυνθο και παλι ζακυνθο θα σου ελεγα.δεν εχω παει αλλα εχω δει φωτο και ειναι τελεια και γενικα ολα τα νησια του ιονιο μου αρεσουν πολυ και νομιζω οτι τα 72 ευρω ειναι καλη τιμη.140 ευρω μόνο πηγαινε !!!! ολα τα αλλα κλεισμενα..χμ..ενω μια εταιρεια με πιστωτικη καρτα εχει θεσσαλονικη ζακυνθο 72 ευρω!!! χμ..με εβαλε σε σκεψεις..
σαντορινι εχω παει.ειναι πολυ γραφικο νησι αλλα θα σου πω και παλι ζακυνθο.με πιστωτικη καρτα ειχα κλεισει και εγω πριν χρονια και δεν ειχα καποιο προβλημα.να πας ζακυνθο να μας φερεις και καμια καρετα καρεταοσο το βλεπω χμμ ολο λεω ,,μηπως κατι άλλο? σαλονικα σαντορινη 68 ευρω !δυστυχως μονο με κρατηση πιστωτικης καρτας και μονο (μιλαω για την Athens airways)
σκιαθο ειναι και ο σακης ρουβαςελπιζω να μην σας κουραζω με τον ευχαριστο προβληματισμο μου....
η Σκιαθος παραμενει το φαβορι στο μυαλο μου, κανω όμως και το δικηγορο του διαβολου μπας και με ..ξεγελασει κατι άλλο....
ρε καρανε ξεκόλα με την σκιάθο!!!ελπιζω να μην σας κουραζω με τον ευχαριστο προβληματισμο μου....
η Σκιαθος παραμενει το φαβορι στο μυαλο μου, κανω όμως και το δικηγορο του διαβολου μπας και με ..ξεγελασει κατι άλλο....