• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

tolis_21

Member
καλησπερα
εχω αδεια απο 5-24/3 και εχω αποφασισει με φιλους να κανουμε ενα ταξιδακι με σκοπο να δουμε κατι διαφορετικο και αν ειναι δυνατον να κανουμε και κανα μπανακι.οι 2 θα φυγουμε απο αθηνα και οι αλλοι 2 απο Ντοχα αφου μενουν εκει.
θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μερος που εκεινη τη περιοδο ο καιρος θα ειναι καλοκαιρινος
λεγαμε για Ταυλανδη,μετα καποιος Mafia Islands προς Τανζανια,μου αρεσει και η ιδεα για Μπαλι
καθε γνωμη ευπροσδεκτη με μια μικρη αιτιολογηση για να μπορω να κατατοπιστω καλυτερα
ευχραιστω

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Η πρωτη λογικη επιλογη θα ηταν καπου κοντα στη Ντοχα με Qatar Airways. Δηλαδη Σρι Λανκα, Μαλδιβες, Γκοα. Αν τωρα αντεχετε το πολυωρο ταξιδι και δεν εχετε οικονομικο προβλημα τοτε Ταυλανδη, Τανζανια, Μπαλι (οπως ειπες) και Σευχελλες. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πας πιο μακρυα.

Κλεισε μονο συντομα γιατι οι θεσεις δεν ειναι πολλες.

GTS

Member
Τράβα Ταϋλάνδη, στο Μπαλί δεν έχει θάλασσες για μπάνιο (καλά ρε παιδιά, εσείς πού τις είδατε? Έχετε πάει?).

Έχει η Ταϋλάνδη 100 νησιά στη δυτική πλευρά να πας....

MarilenaAth

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...
Συμφωνω με τον GTS... Το Μπαλί ειναι πολύ όμορφο αλλα για μπάνιο δεν θα το διάλεγα...Απο Ταυλάνδη δυστηχώς δεν ξέρω για να σε βοηθήσω..

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Λίγοι (?) είναι οι προορισμοί με εξωτικές θάλασσες-μέρη. Ταυλάνδη, Καραιβική, Σευχέλλες, Μαυρίκιος, Γαλλική Πολυνησία τα πιο έτσι γνωστά. Για ένα πιο ''σφικτό'' budget όμως, πήγαινε Ταυλάνδη που είναι και φθηνά και πες μας πως πέρασες! :bleh::cool:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η Καραϊβική πάντως παραπέφτει δυτικά. Και για Μπαλί επιπλέον δεν είναι και η καλύτερη του περίοδος! Πολύ ζέστη και υγρασία.

varioAthens

Member
Πέρσι Μάρτιο ήμουν στην Ταϋλάνδη, συγκεκριμένα Μπανγκόκ και Κράμπι και ο καιρός ήταν τέλειος, απόλυτα καλοκαιρινός!
Επίσης η Ταϋλάνδη "βολεύει" πολύ και τους φίλους από Ντόχα.

tolis_21

Member
Απίστευτες αλλά πανάκριβες.....
η αληθεια ειναι οτι μονο τα εισιτηρια ειναι κανα 1000ρικο

εχεις καμια ιδεα στο περιπου ποσο παει το ξενοδοχειο και γενικα αν ειναι και η υπολοιπη ζωη ακριβη εκει ?
οχι κατι ιδιατερο
μπανακι θελουμε και ηλιο

GTS

Member
η αληθεια ειναι οτι μονο τα εισιτηρια ειναι κανα 1000ρικο

εχεις καμια ιδεα στο περιπου ποσο παει το ξενοδοχειο και γενικα αν ειναι και η υπολοιπη ζωη ακριβη εκει ?
οχι κατι ιδιατερο
μπανακι θελουμε και ηλιο
Είναι πανάκριβα σου λέω, άστο.....το μέρος είναι λουξ και πριβέ, δεν είναι για τους κοινούς θνητούς.....ψάξε στο νετ και δες τιμές αναλυτικά αν θες, αλλά μην απογοητευτείς....άστο για το γαμήλιο.

tolis_21

Member
Είναι πανάκριβα σου λέω, άστο.....το μέρος είναι λουξ και πριβέ, δεν είναι για τους κοινούς θνητούς.....ψάξε στο νετ και δες τιμές αναλυτικά αν θες, αλλά μην απογοητευτείς....άστο για το γαμήλιο.

καλα τοτε αστο γενικως!!!χαχα. εδω δεν μου βγαινουν για εναν οχι για 2.
ευχαριστω παντως!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα