• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Σευχελες,κανονιζω να παω τον Μαρτη. Βρηκα δωματια με 40-50 ευρω. Μαλδιβες ειναι εκπληκτικα,αλλα πανακριβα!!! Καραιβικη τελεια,αλλα ακριβα τα εισητηρια! Ταυλανδη ειναι σαφως η οικονομικοτερη λυση! Απλως μην εχεις μεγαλες προσδοκιες απο τις παραλίες... Για Μεξικο εψαξες καθόλου? Η για την λατρεμένη μου Κούβα???

GTS

Member
Σευχελες,κανονιζω να παω τον Μαρτη. Βρηκα δωματια με 40-50 ευρω. Μαλδιβες ειναι εκπληκτικα,αλλα πανακριβα!!! Καραιβικη τελεια,αλλα ακριβα τα εισητηρια! Ταυλανδη ειναι σαφως η οικονομικοτερη λυση! Απλως μην εχεις μεγαλες προσδοκιες απο τις παραλίες... Για Μεξικο εψαξες καθόλου? Η για την λατρεμένη μου Κούβα???
50 ευρώ? Πού, στο La Digue ή στο Praslin? Για δώσε link....

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Επιφυλάσσομαι να παω πρωτα να δω μην ειναι καμιά πατατα η υπόθεση και σας παρω στο λαιμό μου....και μετά θα σας πω...:roll:

tolis_21

Member
Επιφυλάσσομαι να παω πρωτα να δω μην ειναι καμιά πατατα η υπόθεση και σας παρω στο λαιμό μου....και μετά θα σας πω...:roll:
που ακριβως βρηκες γιατι ψαχνω και ειναι πανακριβα και θελω κι εγω το Μαρτη
για ποσο?
πεσ καμια λεπτομερεια βρε μιας κι εχεις τοσο γλυκο ονομα
με πρακτορειο η μονη σου?
εγω αεροπορικα βρηκα απο 900-1000ευρω

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Μόνη μου,πάντα...
Εισητηρια με τους καταριανους γύρω στα 700. Στο Πρασλίν βρηκα με 50 ,αλλα όχι πάνω στην παραλία,αλλά με 30 ευρω εκλεισα κι αυτοκινητο και μαρεσει να γυρναω ετσι κι αλλιως... Le grand blue λεγεται..Ριξε μια ματια.. Τωρα για Μαχε βρηκα κατι στα 70,και λα ντικουε 90(ακριβο),ακομα το ψαχνω...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εισητηρια με τους καταριανους γύρω στα 700.
συγνώμη κιόλας, αλλά είπες πριν οτι καραιβική είναι ακριβά τα εισητήρια αλλά με τόσα, 700 δηλ, πας άνετα σε πολλά μέρη πχ San Juan, Saint Thomas κλπ. το Μάρτη και με καλά connections.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Δεν το είπα για μένα,αλλα για τον φίλο μας που ψαχνει κάτι οικονομικό..
Απότι κατάλαβα στο 500αρικο.
Αν δίνει τόσα και θελει να βγάλει και βίζα ,που χρειάζεται, ειναι μια επιλογη. Εγω εννοουσα ,Αγιο Δομηνικο ή Τζαμαικα,αλλά ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...:haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν το είπα για μένα,αλλα για τον φίλο μας που ψαχνει κάτι οικονομικό..
Απότι κατάλαβα στο 500αρικο.
Αν δίνει τόσα και θελει να βγάλει και βίζα ,που χρειάζεται, ειναι μια επιλογη. Εγω εννοουσα ,Αγιο Δομηνικο ή Τζαμαικα,αλλά ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...:haha:
Καραιβική δεν είναι μόνο Τζαμάικα..κι εκει πάντως πας με 800, λίγο παραπάνω δηλ. , ίσως και πιο κάτω. Δεν είναι τοοοσα πολλα τα λεφτα Αρη..:haha:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Σίγουρα Καραιβικη δεν ειναι μόνο Τζαμαικα-αν και δεν κρυβεται οτι ειναι one love για μενα-αλλά εγω μιλάω για μερη που εχω παει και γνωριζω να δωσω πληροφορίες. Αν εχεις παει εσυ καπου αλλού δωσε τα φωτα σου...
Για μενα και 800 ειναι πολλά,οταν εχω πάει 2 φορες με 400.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom