GTS
Member
Τράβα Ταϋλάνδη που σου είπα, δεν θα βρεις καλύτερα...καλα τοτε αστο γενικως!!!χαχα. εδω δεν μου βγαινουν για εναν οχι για 2.
ευχαριστω παντως!
Τράβα Ταϋλάνδη που σου είπα, δεν θα βρεις καλύτερα...καλα τοτε αστο γενικως!!!χαχα. εδω δεν μου βγαινουν για εναν οχι για 2.
ευχαριστω παντως!
50 ευρώ? Πού, στο La Digue ή στο Praslin? Για δώσε link....Σευχελες,κανονιζω να παω τον Μαρτη. Βρηκα δωματια με 40-50 ευρω. Μαλδιβες ειναι εκπληκτικα,αλλα πανακριβα!!! Καραιβικη τελεια,αλλα ακριβα τα εισητηρια! Ταυλανδη ειναι σαφως η οικονομικοτερη λυση! Απλως μην εχεις μεγαλες προσδοκιες απο τις παραλίες... Για Μεξικο εψαξες καθόλου? Η για την λατρεμένη μου Κούβα???
ναι για δωσε50 ευρώ? Πού, στο La Digue ή στο Praslin? Για δώσε link....
που ακριβως βρηκες γιατι ψαχνω και ειναι πανακριβα και θελω κι εγω το ΜαρτηΕπιφυλάσσομαι να παω πρωτα να δω μην ειναι καμιά πατατα η υπόθεση και σας παρω στο λαιμό μου....και μετά θα σας πω...:roll:
συγνώμη κιόλας, αλλά είπες πριν οτι καραιβική είναι ακριβά τα εισητήρια αλλά με τόσα, 700 δηλ, πας άνετα σε πολλά μέρη πχ San Juan, Saint Thomas κλπ. το Μάρτη και με καλά connections.Εισητηρια με τους καταριανους γύρω στα 700.
Καραιβική δεν είναι μόνο Τζαμάικα..κι εκει πάντως πας με 800, λίγο παραπάνω δηλ. , ίσως και πιο κάτω. Δεν είναι τοοοσα πολλα τα λεφτα Αρη..Δεν το είπα για μένα,αλλα για τον φίλο μας που ψαχνει κάτι οικονομικό..
Απότι κατάλαβα στο 500αρικο.
Αν δίνει τόσα και θελει να βγάλει και βίζα ,που χρειάζεται, ειναι μια επιλογη. Εγω εννοουσα ,Αγιο Δομηνικο ή Τζαμαικα,αλλά ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...
Ενδιαφερον... Aυτο πως το πετυχες??? Για Κουβα 700 ευρω ειχε βγει το ατομο.Για μενα και 800 ειναι πολλά,οταν εχω πάει 2 φορες με 400.