miranta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΣΑΜΟΣ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΡΩΣΙΑ
Ουφ!ανακούφιση απο τη superfast μου απαντησαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την Ιταλία τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά

...μίλησα για Rimini & Riviera Adriatica, όχι μόνο ανοικτά, 24ωρο συνεχώς ανοικτά!!! Ο τζίρος του θέρους!!! Και το "ζούνε" με ενθουσιασμό και οι απλοί εργαζόμενοι!!!. Φυσικά η αστική Bologna κλειστά.εγω εχω ακουσει οτι 15αυγουστο και στην ιταλια ειναι ολα κλειστα...κατι βενζιναδικα κλπ
αλλα ισως ειναι υπερβολες
δεν βαζω το χερι μου στην φωτια
Απο Κρήτη? Ήσουν Κρήτη? Ετοιμάζομαι να πάω την Παρασκευή και δεν φτάνουν αυτά που άκουσα για τον τρόπο οδήγησης και το πόσο επικύνδινα είναι, ήρθαν και οι απεργίες να δυσκολέψουν τα πράγματα...για λέγε, για λέγε, γειτονάκι!όχι καλέ δεν τους αποθαρρύνουμε,αντίθετα όσο περισσότερο τους ταλαιπωρούμε,τόσο περισσότερο θέλουν να έρθουν...αισθάνονται για λίγο πράκτορεςτου χάους,στη πιο χαοτική χώρα του κόσμου...δεν είναι λίγο...μη κοιτάτε που εμείς το έχουμε συνέχεια και δεν το εκτιμούμε οι αχάριστοι!!!αυτά από Κρήτη και ιδία πείρα...![]()
Συζητηση πριν απο μερικα χρονια στο Κο Σαμουι...Της Παναγίας (15αύγουστο) αν πέσει Παρασκευή (δεν συζητάμε για Σάββατο&Δευτέρα) ή Τρίτη...η καλύτερή μας!!!!!!Η πόλη κατεβάζει ρολά από Πέμπτη βράδυ ως τη δευτέρα το πρωί ή από Σάββατο μεσημέρι ως την Τετάρτη το πρωί!!!!
Κάποτε και εδώ θα ..."αλλάξουμε νοοτροπία", αλλά θα χρειαστούν καμιά 20ρια χρόνια. Σημαίνει ότι, πρώτα ο Θεός, θα είμαι στο 78ο έτος της ηλικίας μου!!! Αισιόδοξος???Συζητηση πριν απο μερικα χρονια στο Κο Σαμουι...
Ο υπαλληλος: Ειμαστε χωρα που ζει απο τον τουρισμο. Καταλαβαινετε. Αν δεν εργαστουμε επαγγελματικα, δεν θα μας ξαναλθετε.
Εγω: "αφωνος"