• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σύρος Σύρος

Ναι την παραλία Αρμεο την είχα δει αλλά κάπου διάβασα ότι πάνε γυμνιστές εκεί δεν ξέρω αν αληθεύει έτσι και αλλιώς θα ρωτήσουμε και εκεί όταν πάμε.Το κινι για να πω την αλήθεια ήταν η πρώτη μας επιλογή ακριβώς επειδή είχα διαβάσει ότι είναι κοντά σε άλλες θαλασσες αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε ξενοδοχείο που να είναι στα γούστα μας , οικονομικό και διαθέσιμο άλλο δεν πειράζει σίγουρα θα πάμε κάποια μέρα με το λεωφορείο.Επίσης μια άλλη παραλία που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν τα Κόκκινα αν θυμάμαι καλά το όνομα που από ότι διάβασα είναι κοντά στον Φοινικα.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ναι την παραλία Αρμεο την είχα δει αλλά κάπου διάβασα ότι πάνε γυμνιστές εκεί δεν ξέρω αν αληθεύει έτσι και αλλιώς θα ρωτήσουμε και εκεί όταν πάμε.Το κινι για να πω την αλήθεια ήταν η πρώτη μας επιλογή ακριβώς επειδή είχα διαβάσει ότι είναι κοντά σε άλλες θαλασσες αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε ξενοδοχείο που να είναι στα γούστα μας , οικονομικό και διαθέσιμο άλλο δεν πειράζει σίγουρα θα πάμε κάποια μέρα με το λεωφορείο.Επίσης μια άλλη παραλία που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν τα Κόκκινα αν θυμάμαι καλά το όνομα που από ότι διάβασα είναι κοντά στον Φοινικα.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Στον Αρμεο όντως συχνάζουν γυμνιστές...αλλά μη φανταστείς σκληροπυρηνικα πράγματα...κανείς δεν σου επιβάλλει να κάνεις γυμνισμο. Και ειναι πραγματικα πανεμορφη παραλια. Η παραλία κοκκινα που ανέφερες είναι μια μικρή στενή παραλία ένα χλμ από το φοίνικα. Είναι κατ'ουσίαν ένα απάνεμο λιμανάκι με κόκκινο χρώμα στα γύρω βράχια. Προσωπικα δεν τρελάθηκα

Estet

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λυών
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο
Στον Αρμεο όντως συχνάζουν γυμνιστές...αλλά μη φανταστείς σκληροπυρηνικα πράγματα...κανείς δεν σου επιβάλλει να κάνεις γυμνισμο. Και ειναι πραγματικα πανεμορφη παραλια. Η παραλία κοκκινα που ανέφερες είναι μια μικρή στενή παραλία ένα χλμ από το φοίνικα. Είναι κατ'ουσίαν ένα απάνεμο λιμανάκι με κόκκινο χρώμα στα γύρω βράχια. Προσωπικα δεν τρελάθηκα
Και επίσης στην εν λόγω παραλία δεν πηγαίνει λεωφορείο αν θυμάμαι καλά, έχει έναν χωματόδρομο, σχετικά βατό, αλλά πας με δικό σου μέσο.

Εντάξει τότε δεν υπάρχει θέμα . Εγώ νόμιζα ότι όποιος πάει πρέπει να κάνει γυμνισμο.Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Εντάξει τότε δεν υπάρχει θέμα . Εγώ νόμιζα ότι όποιος πάει πρέπει να κάνει γυμνισμο.Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Παρακαλώ....Δεν κάνει τίποτα. Για την ιστορία επίσης να αναφέρω ότι γυμνιστές συχνάζουν κ τέρμα αριστερά στην παραλία Δελφίνι. Άλλη μια παραλία που επιβάλλεται να επισκεφθείς κ την θεωρώ ανάμεσα στις καλύτερες του νησιου. Στα δεξιά της η παραλία είναι οργανωμένη. Απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το κινι.

Παρακαλώ....Δεν κάνει τίποτα. Για την ιστορία επίσης να αναφέρω ότι γυμνιστές συχνάζουν κ τέρμα αριστερά στην παραλία Δελφίνι. Άλλη μια παραλία που επιβάλλεται να επισκεφθείς κ την θεωρώ ανάμεσα στις καλύτερες του νησιου. Στα δεξιά της η παραλία είναι οργανωμένη. Απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το κινι.
Ωραία ευχαριστώ πολύ θα πάμε σίγουρα στο δελφινι αφού όλοι το προτείνουν.

Last edited by a moderator:

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια σας παιδακια. Θα βρεθω για δυο μερες στην Ερμουπολη. Εχω επισκεφθει ξανα τη Συρο και δεδομενου οτι οι μερες τωρα ειναι λιγες θα περιοριστω γυρω απο την πολη. Η πιο κοντινη παραλια για μπανακι;;; Επισης οποιαδηποτε προταση για Ιταλικο εστιατοριο και ταβερνακι, παντα στην πολη, ειναι ευπροσδεκτη :)

panagiotis.k

Member
Καλησπέρα παιδιά!Θα επισκεφτώ και εγώ τη Σύρο.
Έχουμε κλείσει με παρέα για 5 βράδια.
Σκεφτόμαστε μία μέρα να πεταχτούμε στη ή Μύκονο ή Τήνο με το πλοίο της γραμμής.Αξίζει το κόπο ή ταλαιπωρία χωρίς λόγο?

paefstra

Member
@Kanel28 ήμουν εκεί πριν λίγες μέρες. Το λεωφορείο για οποιαδήποτε από τις κύριες παραλίες είναι μισή ωρα υπόθεση. Να πας σε οποια δεν εχει κύμα τις συγκεκριμένες ημέρες, κατά τη γνώμη μου. Θα σου πουν οι οδηγοί ή οι ντόπιοι. Για φαγητό, μου άρεσε πάρα πολύ το " Ονειρο" απέναντι από το θέατρο του Απόλλωνα και το "Μικράκι"- λόγω απίστευτης ατμόσφαιρας και τα δύο- και το Ελληνικό καφενείο για μεζέδες και τσίπουρα. Ιταλικό έχει, αλλα ΓΙΑΤΙ να πάω στη Σύρο; Λυπήθηκα που δεν προλάβαμε να πάμε στον "Ταρσανά" λόγω αλλαγής σχεδίων, πρέπει να αξίζει
@panagiotis.k εμεις βαρεθήκαμε να παμε. Πάντως περισσότερες ωρες εχεις στη διαθεσή σου για τη Μύκονο, από το πρωί ως το απόγευμα, παρά στην Τήνο- ως τις 3 ή 3.30 το μεσημέρι αν θυμάμαι καλά. Μύκονο είχα πάει και δεν είχα διάθεση να ξαναπάω.

Last edited:

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες @paefstra μου. Τωρα οσον αφορα στο Ιταλικο του Μι του εχει κατσει μακαροναδα φουρνου. Και εγω για το στεφανι μου....:bleh:

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες @paefstra μου. Τωρα οσον αφορα στο Ιταλικο του Μι του εχει κατσει μακαροναδα φουρνου. Και εγω για το στεφανι μου....:bleh:
Ε...τότε να το τιμήσεις το στεφάνι σου ;)και να επισκεφθείς το εστιατόριο Άμβυξ....ο ιταλός σεφ που νομίζω ότι είναι και ιδιοκτήτης του μαγαζιού φτιάχνει απίστευτα χειροποίητα ζυμαρικά. Επιπλέον, και οι πίτσες του και οι ιταλικές συνταγές του με κρεατικά είναι πολύ ωραίες. Αν και καταλαβαίνω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να κάθεσαι σε εσωτερικό χώρο καλοκαιριάτικα, στο συγκεκριμένο μαγαζί στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Έχει απίστευτη διακόσμηση και μάλιστα εάν τύχει ποτέ και βρεθείς στη Σύρο χειμώνα να το ξαναεπισκεφθείς. Είναι πραγματικά ατμοσφαιρικό. Απεναντίας έξω δεν έχει και πολύ χώρο.
Όσο για την παραλία που ρώτησες, όπως σου είπαν δεν είναι ούτε μισή ώρα υπόθεση και η συγκοινωνία τέλεια. Εάν όμως δεν υπάρχει χρόνος, σκέψου το ενδεχόμενο να κάνεις μπάνιο στα Αστέρια, ακριβώς κάτω από τα Βαπόρια. Εϊναι πολύ ωραία η αίσθηση να κολυμπάς, να ανοίγεις τα μάτια σου και να αντικρύζεις μια Βενετία!!! Και το beach bar της παραλίας είναι συμπαθέστατο με αρκετές επιλογές για φαγητό και ροφήματα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα