Στην Ανδρο έμεινα πέρυσι στις 9 Μούσες κοντά στην χώρα.Πολύ καθαρό και μεγάλα δωμάτια.Καλούτσικο πρωϊνό.Δεν θυμάμαι τιμές δυστυχώς,αλλά μπορείς να τσεκάρεις εύκολα.Η συγκοινωνία καλύπτει την βασική διαδρομή Γαύριο/Μπατσί/Χώρα,άντε και το Κόρθι.Θα χρειασθείς αυτοκίνητο για τις παραλίες(εκτός από την Χρυσή Ακτή) που είναι πάνω στην παραπάνω διαδρομή.εχω κοιταξει και στα 3 νησια για διαμονη...απλα για κατι πιο συγκεκριμενο αν εχει καποιος να προτεινει καθαρο οικονομικο και ησυχο...οσο για αμαξι θα νοικιασουμε οπως και να εχει απλα λεγαμε μηπως να μην το νοικιασουμε ολες τις μερες...υπαρχει καλη συγκοινωνια μεσα στα νησια?αληθεια για ικαρια φευφει καραβι απο μυκονο?
Μπράβο.... (!) Υπάρχουν ακόμα οι Αέρηδες? Το 1994 και 1995 δυο χρονιές συνεχόμενες που είχα πάει διακοπές στην Άνδρο, ήταν η αγαπημένη μας ταβέρνα. Πολύ καλό φαγητό τότε και καλό χύμα κρασί.2. φαγητο
Μια ταβερνα στο Μπατσι, στον περιφεριακο δρομο, οχι στην παραλια. Νομιζω λεγοταν Αερηδες. Με θεα το Μπατσι και τη θαλασσα πιατο. Ειναι σε μια στρoφη του περιφεριακου δρομου. Ποιοτικο φαγητο (τιμη δεν θυμαμαι αλλα σιγουρα οχι ακριβο)
Δεν νομίζω να υπάρχουν(δεν το βρήκα το περασμένο καλοκαίρι)Αυτή δεν ήταν στην αρχή του δρόμου(πρώτη είσοδος) για νά μπείς στο Μπατσί καθώς έρχεσαι απο Γαύριο?Η τα έχω μπερδέψει?Μπράβο.... (!) Υπάρχουν ακόμα οι Αέρηδες? Το 1994 και 1995 δυο χρονιές συνεχόμενες που είχα πάει διακοπές στην Άνδρο, ήταν η αγαπημένη μας ταβέρνα. Πολύ καλό φαγητό τότε και καλό χύμα κρασί.
Δεν νομίζω να υπάρχουν(δεν το βρήκα το περασμένο καλοκαίρι)Αυτή δεν ήταν στην αρχή του δρόμου(πρώτη είσοδος) για νά μπείς στο Μπατσί καθώς έρχεσαι απο Γαύριο?Η τα έχω μπερδέψει?
Το ίδιο λέμε μάλλον.Πέρισυ δεν λειτουργούσε,ειχε γίνει κατάστημα(οικοδομικά νομίζω).Όπως λέει και ο angeldust ήταν στον πάνω δρόμο. Πράγματι από Γαύριο για Μπατσί στην είσοδο περίπου του χωριού. Θυμάμαι ότι ακριβώς απέναντι πιο ψηλά στο λόφο ήταν και μια ντισκοτέκ.