Σύντροφοι εν ταξίδοις καλώς σας βρίσκω

amsterdam

Member
Καλώς ήλθες....:)

Δηλαδή μόνο εγώ πάτησα το πολύ ενδιαφέρον link που έχει η Ισαβέλλα στην υπογραφή της..??:roll:

isabelle

Member
Ευχαριστίες σε όλους για την υποδοχή. Είναι ωραίο να ταξιδεύεις παρέα.
- Twikie, και η δική σου παραγγελιά μόλις έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου (λέμε τώρα!)
- Taver μόλις διαπίστωσα ότι η αφήγηση για τη Λατινική Αμερική έχει μπόλικο σασπενς εδώ και κάτι μήνες ε; Θα εντρυφήσω απόψε, αλλά αν μη τι άλλο, με ξεάγχωσες ως προς τους ρυθμούς παράδοσης των παραγγελιών.:lol:
- Amsterdam, πολύ χαίρομαι που σου άρεσε το λινκ δίπλα στην υπογραφή. Εκεί έχουμε ήδη ανεβάσει καμιά 20αριά ταξίδια και διαδρομές και σιγά σιγά θα ανέβουν ακόμα καμιά 150αριά. Όρεξη να'χεις να διαβάζεις!

Και τώρα παιδιά τα (πρώτα) φώτα σας:

Ερώτηση 1: Στο μέιλ μου έλαβα ειδοποίηση για πολλές από τις απαντήσεις σας στο παρόν thread, αλλά όχι για όλες. Συγκεκριμένα δεν έλαβα ειδοποίηση για τα μηνύματα των Anna-Panos, Hydronetta, Twinkie, καθώς και για το δεύτερο μήνυμα του Taver. Μηπως μπορεί κανείς να φανταστεί το γιατί; Είναι κάτι που πρέπει να κάνω;

Ερώτηση 2: Όταν με το καλό αρχίσω να ανεβάζω καμιά ιστορία, πως θα ειδοποιήσω τους ενδιαφερόμενους; Υπάρχει κάποιο σημείο όπου θα πρέπει να το ανακοινώσω;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ωραίος χάρτης και ωραίο site! Καλώς ήρθες και ελπίζω να αξιωθώ κάποτε να κάνω τα ταξίδια σου!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Καλώς ήλθες....:)

Δηλαδή μόνο εγώ πάτησα το πολύ ενδιαφέρον link που έχει η Ισαβέλλα στην υπογραφή της..??:roll:
οχι αλλα απο την ωρα που το πατησα εχω πεσει με τα μουτρα...τι θαυμα κρυβεται εδω μεσα!!!!! :clap:

Borealis

Member
Καλωσόρισες Ισαβέλλα, είχα όλη τη σειρά του Γεωτρόπιου, την οποία χάρισα και βρήκε καλύτερη θέση στη Βιβλιοθήκη ενός Αρχαιολογικού Μουσείου της Δυτικής Μακεδονίας. Τα κείμενά σας ήταν εξαιρετικά, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που ήρθες στη παρέα μας!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Χαιρομαι πολυ που σε καλοσωριζω!!!:clap::clap::clap:
Αν και μου εβαλες δουλιτσα καλοκαιριατικα με το λινκ σου!!;)

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Δευτέρα πρωί και Γουατεμάλα!!ότι καλύτερο για ν αρχίσει η εβδομάδα μου:clap:
Καλώς μας ήρθες Isabelle:)

isabelle

Member
Και πάλι ευχαριστώ για τα νέα καλοσωρίσματα. Δική μου η χαρά που βρήκα επιτέλους ένα χώρο να κουβεντιάζω με φίλους για το κοινό μας πάθος. Εδώ που τα λέμε, είναι κι αυτό μια μορφή νοητικού ταξιδιού (μπορεί και ψυχανάλυσης! :)).
Όσο για το σάιτ, κι αυτό επίσης στήθηκε για λόγους ταξιδιωτικού ξεχαρμανιάσματος μετά το κλείσιμο του Γεωτρόπιου. Είναι το νέο μας παιχνίδι, του Ζυρίνη και δικό μου, και πρόθεσή μου είναι να το ταίζουμε τακτικά με νέες αναρτήσεις, άρθρα και φωτογραφίες. Ευχαριστώ λοιπόν για τα ενθαρρυντικά σας λόγια, τα έχουμε πολύ ανάγκη, γιατί πιστέψτε με μας τρώει πααααααααααααρα πολύ χρόνο. Αλλά άμα είναι να πιάνει τόπο και να ενδιαφέρει, χαλάλι!

υ.γ. Σε σχέση με τα πρακτικά ερωτήματα, καμιά συμβουλή? Μήπως πρέπει να τα θέσω σε άλλο σημείο του φόρουμ? Ή να στείλω προσωπικό μήνυμα σε κάποιον administrator?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
υ.γ. Σε σχέση με τα πρακτικά ερωτήματα, καμιά συμβουλή? Μήπως πρέπει να τα θέσω σε άλλο σημείο του φόρουμ? Ή να στείλω προσωπικό μήνυμα σε κάποιον administrator?
Γεια σου και καλώς ήρθες. Ότι χρειάζεσαι σχετικά με τη χρήση του forum, μπορείς να κάνεις ένα θέμα στην αντίστοιχη ενότητα "Περί του Travelstories".

:)

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Τώρα και εγώ τα διάβασα....δεν έχω κάτι να πω που θα τεριάξει με το έργο και με τις εμπειρίες σου ... :clap:

λίγο-πολύ μπορεί και τα ελληνικά να μάθαινα από κανά άρθρο σου, αφού τότε πού δεν μιλούσα (καθόλου ή λιγότερα από τώρα) μ' αρεσε να χαζεύω και "διαβάζω" το Γεωτροπίο...

χαρά μας να έχουμε τέτοιο άνθρωπο εδώ

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Πράγματι, ωραίος χάρτης και ωραίο site! Καλώς ήρθες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom