• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σύντροφοι εν ταξίδοις καλώς σας βρίσκω

isabelle

Member
Defkalion έγραψα το ερώτημα εκεί που μου είπες και έλαβα απάντηση από την Ivana σε χρόνο dt. Και σαν να μην έφτανε αυτό βρίσκω κι άλλα καλωσορίσματα. Τι άλλο να πω από ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!
Masca_29, πολύ όμορφη φωτογραφική ματιά.

υ.γ. Να δω πότε θα βρω το χρόνο να ξεναγηθώ σε τόσες φωτο-γκαλερί και ταξιδιωτικές αφηγήσεις που μ' ενδιαφέρουν...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όπα της, ενδιαφέρουσα άφιξη. Ένα Τουρκμενιστάν και για μένα, πλιζ. Με μπόλικο Τουρκμενμπάσι αν γίνεται.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ένα μεγάλο καλωσόρισμα κι από μένα. Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκεσαι μαζί μας. Διάβαζα μανιωδώς το Γεωτρόπιο και φυσικά τις ιστορίες που γράφατε με τον Ζυρίνη. Πάντα μου άρεσε η ματιά με την οποία βλέπατε τον κόσμο. Θα σας παρακολουθώ τώρα στην ιστοσελίδα που στήσατε και φυσικά ελπίζω να μας δώσεις τα φώτα σου εδώ μέσα!!!

isabelle

Member
Mariath ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πολύ ζεστή η παρέα, άμα προσθέσεις δε και την εξωτερική θερμοκρασία ...!

Ε, τώρα που κι ο Γιώργος ψήφισε Τουρκμένμπασι, τέρμα οι αναβολές, οφείλω να πράξω το καθήκον μου το γρηγορότερο. Πως θα μπορούσα να μην λάβω υπόψη μου την επιθυμία ενός ταξιδευτή του Rapa Nui?

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
isabelle καλωσηρθες (μαλλον εσυ καλως μας δεχτηκες), σας ευχαριστω για τις υπεροχες φωτογραφιες.

XrisAround

Member
Επόμενο Ταξίδι
.....Κρήτη.....
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ
τι να πώ??!!!
Καλως ήρθατε, είναι το λιγότερο!!!
πω πω υλικό για ξεστράβωμα και φωτογραφίες για χάζεμαα!!!!
:shock::clap:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
isabelle,

το καλωσόρισμα και από μένα :lol:

Εριξα και γω το καημένο μια ματιά στο blog σας και βαθύς αναστεναγμός με πιασε όταν πήγα στο Flores, που πέρσι τέτοια εποχή το χαμε στα σχέδια μας (περιήγηση σε όλο το νησί), αλλά ναυάγησε και μας έμεινε μόνο μια μέρα στο Labuhanbajo....

Nα στε καλά , να πάτε και για άλλα !! :clap::lol:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
ε καλα...και εγω σε ρωτησα πως πηγες Μονζαμβικη !!αφου το γραφτο σου με ξεσηκωσε!!!!!!!!!!καλως ηλθες στη παρεα... :clap:aaaaaaaaaaa και ακομη γελω για τη περιγραφη της λιμνης Atitlan του Ζυρινη .. τα κειμενα του τα διαβαζαμε στο αμαξι μεχρι να φτασουμε στο προορισμο...

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
καλως ηρθες isabelle
σε ευχαριστω για το όμορφο απόγευμα που μου χάρισες διαβάζοντας τα ενδιαφεροντα κείμενα και θαυμάζοντας τις πολυ ωραίες φωτογραφιες .....

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Isabelle υποκλινομαι!! Περιττο να σου πω ότι η ιστοσελιδα σου ήταν η καλύτερη παρεα μου σημερα με το απογευματινό μου καφεδάκι!

isabelle

Member
Εγώ πάλι έχω πάθει την πλάκα μου με τον συσσωρευμένο πλούτο που έχω βρει εδώ μέσα. Μιλάμε για κανονική συλλογή από διαμαντάκια. Τι να πρωτοδιαβάσει κανείς! Από τη μια το travel stories, από την άλλη το Παμε γι Αλλα που είναι κι αυτό όλο απαιτήσεις, άντε να τα προλάβεις . Τώρα δα έχω κολλήσει στην υπερπαραγωγη ΤΟ Νησί των αδελφών Κοέν, ε , των Hydronetta-Babaduma ήθελα να πω, ενώ από δίπλα σκανάρω σλάιντς από Τυνησία για να τα ανεβάσω στο σάιτ. Κόλαση! (ή αλλιώς τραβάτε με κι ας κλαίω!)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Τώρα δα έχω κολλήσει στην υπερπαραγωγη ΤΟ Νησί των αδελφών Κοέν, ε , των Hydronetta-Babaduma ήθελα να πω, (ή αλλιώς τραβάτε με κι ας κλαίω!)
Λέμε να το κάνουμε και ταινία :haha::haha::haha:
Πάντως πραγματικά εδώ θα διαβάσεις εξαιρετικές ταξιδιωτικές ιστορίες που θα άξιζαν ακόμα και δημοσίευσης

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα