Άριστα τα έγραψες αλλά να σου κάνω μια απλή ερώτηση... εσύ δηλαδή θα πήγαινες χειμωνιάτικα στο Μιλάνο??
Έχει ήδη κανονίσει ταξίδι στο Βέλγιο και το ταξίδι στο Μιλάνο θέλει να το κάνει σώνει και καλά επειδή βρήκε φθηνά εισιτήρια. Αν δεν είχε φράγκα να ζήσει ως φοιτητής, δε θα προσπαθούσε να βάλει το ένα ταξίδι μετά το άλλο, αλλά θα μέτραγε πόσο αυξήθηκε το εισιτήριο του αστικού για το πανεπιστήμιο. Εδώ μιλάμε απλά για μια περίπτωση υπερβολικού ενθουσιασμού που προκύπτει από ένα ξερό φθηνό αεροπορικό, χωρίς το συνυπολογισμό των παραμέτρων που αναλύθηκαν σε πιο πάνω δημοσιεύσεις (καιρός, διαμονή κτλ).του χαρίζουν γάιδαρο με 9Ε την πτηση και του λέμε να κοιτάει τα δόντια του? αν αξίζει η πόλη το ΣΚ ή οχι, αυτό ναι να το συζητήσουμε. για μένα πχ κ στο κατά πολύ φτηνότερο Bergamo να μείνουν πάλι υπέροχα θα περάσουν..πίτσα στο χέρι, cappuccio στο χέρι, παγωτάκι στο χέρι και ρομανς. η ευτυχία δεν βρισκει στέγη σε 5άστερα μόνο..
Δεν εχει like εδω να κανω;Είναι δυνατόν ένας φοιτητής να πάει ταξίδι και να μη το χαρεί λόγω καιρού; Εχουμε τρελαθεί τελείως ή γεράσατε όλοι πρόωρα;
Σε λίγο θα μας παρουσιάσεις τους φοιτητές που περνάνε τη μισή μέρα παίζοντας τάβλι σε ζεστές καφετέριες, ως εξερευνητές του Βόρειου Πόλου!Είναι δυνατόν ένας φοιτητής να πάει ταξίδι και να μη το χαρεί λόγω καιρού; Εχουμε τρελαθεί τελείως ή γεράσατε όλοι πρόωρα;
Επειδή με την κοπέλα μου, είχαμε πει παλιότερα να πάμε Μιλάνο αλλά για διάφορους λόγους δεν πήγαμε. Την περασμένη βδομάδα κλείσαμε για Μπρίζ και Βρυξέλλες, αλλά σήμερα μπήκαμε στον πειρασμό να πάμε Μιλάνο γιατί βρήκαμε πήγαινε έλα, αεροπορικά εισητήρια 18(!!) ευρώ. Και σε ένα μέτριότατο ξενοδοχείο για δυό βράδια 110?. Γι'αυτό, θέλω να σας ρωτήσω, αξίζει να πάμε; Από όσο ξέρω το Μιλάνο δεν έχει τόσο πολλά αξιοθέατα όσα η Ρώμη(έχω πάει) και πιστεύω σε δύο ημέρες θα δούμε αρκετά από αυτά.Κυρίως θέλω να μου πείτε κατά πόσο είναι δυνατόν να μας βγεί φθηνά το ταξίδι στο Μιλάνο, αφού μετά από 10 μέρες φεύγουμε για Μπριζ που είναι το "βασικό" ταξίδι. (φοιτητές είμαστε άρα το μπάτζετ είναι περιορισμένο!) Δεν λέω να καθόμαστε όλη την ώρα στο ξενοδοχείο, αλλά κατά πόσο είναι δυνατόν να μην χρησιμοποιούμε ταξί, να μην κάνουμε περιττά έξοδα κλπ. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ευχαριστώ πολύ!
δεν σε κατάλαβα καλά μάλλον. ας υπολογίσει αυτές τις παραμέτρους όποιος μπορεί και έχει χρόνο. εγώ απάντησα σε αυτά που ρωτάει. μήπως ήταν ασαφείς οι ερωτήσεις του? τι με νοιάζει εμένα για το Βέλγιο κ τα εισιτήρια του αστικού? αυτά είναι προσωπικοί του υπολογισμοί. ρώτησε αν αξίζει και απάντησα. με 18Ε αξίζει και παρααξίζει οποιαδήποτε εποχή. και στη ηλικία αυτή και σε κατάλυμα πολύ φθηνότερο των 55Ε που ανέφερε. και σε παγκάκι υπό βροχή αξίζει..Έχει ήδη κανονίσει ταξίδι στο Βέλγιο και το ταξίδι στο Μιλάνο θέλει να το κάνει σώνει και καλά επειδή βρήκε φθηνά εισιτήρια. Αν δεν είχε φράγκα να ζήσει ως φοιτητής, δε θα προσπαθούσε να βάλει το ένα ταξίδι μετά το άλλο, αλλά θα μέτραγε πόσο αυξήθηκε το εισιτήριο του αστικού για το πανεπιστήμιο. Εδώ μιλάμε απλά για μια περίπτωση υπερβολικού ενθουσιασμού που προκύπτει από ένα ξερό φθηνό αεροπορικό, χωρίς το συνυπολογισμό των παραμέτρων που αναλύθηκαν σε πιο πάνω δημοσιεύσεις (καιρός, διαμονή κτλ).
Οι ερωτήσεις του ήταν σαφείς και η απάντησή μου από χθες το βράδυ είναι ότι δεν αξίζει.μήπως ήταν ασαφείς οι ερωτήσεις του?
Βεβαιότατα... αλλά μάλλον τα χρόνια βαραίνουν και σε σένα... το 2008 ήταν καλή μου το 2008... κάνε όμως και μια προσπάθεια να θυμηθείς που έμενα, που έτρωγα και που πήγαινα... Αν λοιπόν βγάλουμε ένα κοστολόγιο και τα εμφανίσουμε στο φίλο μας μάλλον θα τον πιάσει η καρδιά του...
σαφεστατη απάντηση και σεβαστή. αλίμονο να συμφωνούσαμε όλοι. είπα κι εγώ τη δική μου. για πιο χαμηλό μπάτζετ Bergamo. εξίσου ωραία. και μονοήμερη αξίζει.Οι ερωτήσεις του ήταν σαφείς και η απάντησή μου από χθες το βράδυ είναι ότι δεν αξίζει.