Dreamer...
Member
Πω πω...Τα περιγράφεις πολύ όμορφα!Όταν λες πως η θάλασσες δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο,φαντάζομαι εννοείς σύγκριση με τις υπόλοιπες κυκλάδες!Δεν είναι και σαν της Λούτσας δα!Ε?Η Ερμουπολη κατα την αποψη μου ειναι γραφικη,οχι με κυκλαδιτικο χρωμα-ασπρα μπλε σπιτακια- αλλα ειναι γραφικη,ομορφη και εχει μια μεγαλοπρεπεια!
Βαζω και μερικες φωτο για να παρεις μια γευση!Οι δυο πρωτες φωτο και οι δυο τελευταιες ειναι σκαναρισμενες γι'αυτο ειναι λιγο περιεργες και αχρωμες.
Στην πρωτη φωτο ειναι ο Αγιος Νικολαος,και καπου εκει κοντα εχει και ενα ωραιο μπαρακι και κανεις την βουτιτσα σου αν δεν θες να παρεις αμαξι ή λεωφορειο.Το μπαρακι λεγοταν Αστερια(φαινεται στις δυο τελευταιες φωτο)
Στην τριτη φωτο ειναι το μεγαλοπρεπες δημαρχειο,υπαρχει το πολυ ωραιο θεατρο απολλων που ειναι μικρογραφια της σκαλας του μιλανο,εχει πολυ ωραιες εκκλησιες,την ανω συρο και γενικα εχει πολλα πραγματα να δεις και να φωτογραφισεις.
Θα εβαζα και αλλες φωτο αλλα στις πιο πολλες ή εγω θα ειμαι μεσα ή καποιος απο την παρεα
Φαγητο εχει πολυ καλο οπως ξαναειπα.Ειχα σκασει στο φαι και εφαγα και τις καλυτερες τηγανιτες σε ενα γραφικο σοκακι κοντα στο δημαρχειο.
Οσον αφορα τις θαλασσες εχει καλες αλλα οχι κατι εξαιρετικο και κυριως ,οπως ειπες και εσυ,πηγαμε στο νοτιο τμημα του νησιου:Αγκαθοπες,Βαρη,Κομιτο και στο δυτικο τμημα:Κυνη.Θα πηγαμε κ αλλου αλλα δεν τις θυμαμαι ολες..(φωτο απο θαλασσα χωρις την φατσα μου δεν εχω )
Διασκεδαση εχει αλλα μην φανταστεις τιποτα φοβερο.Οικονομικα ειναι.
Εσυ αποφασιζεις!!
Οι παραλίες αυτές θυμάσαι σε απόσταση από την Ερμούπολη πως μεταφράζονται???