• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σχετικά με τη Βιέννη

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
είμαι καινούργια εδώ γιαυτο συγχωρείστε με για τυχον λάθη.Η αφορμή για να γραφτώ εδω ήταν ενα πρόσφατο μου ταξίδι στη Βιέννη τώρα το Πάσχα που με εντυπωσίασε και ....λίγα λέω,και η απαντηση που θαθελα να δωσω σενα μέλος που ρωτάει που εχει τραβηχτεί εκείνη η φωτο με το πάρκο και τα ποδήλατα!Βέβαια την ερώτηση την εθεσε το μάρτιο αλλα τι να κανω εγω τώρα πηγα εκει και ......εμεινα!Το συνιστω σ οσους πανε Βιέννη,ειναι στάση Donauinse με τη γραμμη U1.είσαι σένα τεράστιο πάρκο ,σε νησί,αριστερα σου και δεξια σου ο δουναβης,απο τη μια μερια ατενίζεις τη βιέννη και απο την άλλη ατενίζεις το ....νησι όπου βρίσκεται ενα άλλο τεράστιο πάρκο ,στάση alte donau ,μέσα στο οποιο βρίσκεται ο περίφημος πυργος του δούναβη........Αχ μια μαγείααααααα εχω και πολλα αλλα να πω ,αλλα για αρχη νομιζω καλα ειναι αυτα

varioAthens

Member
Καλωσόρισες romantic! Γύρισες μαγεμένη βλέπω από τη Βιέννη! Μπράβο!!!:)
Σου εύχομαι να κάνεις πολλά πολλά ταξίδια που θα σε μαγέψουν το ίδιο!
Υ.Γ. Φτιάξε και το χάρτη σου....

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
καλως ήρθες και απο μενα και καλα ταξιδια:welcome:

την επομενη Πεμπτη φευγω για βιεννη μεμονομενη για 4 μερες δυστιχως.:(:(:(...μπορεις να μου γραψεις καποια best off της πολης ή απο τα περιχωρα ?? οτι ειδες και σε εντυπωσιασε ή σου αρεσε....ή προτεινεις :reading:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
είμαι καινούργια εδώ γιαυτο συγχωρείστε με για τυχον λάθη.Η αφορμή για να γραφτώ εδω ήταν ενα πρόσφατο μου ταξίδι στη Βιέννη τώρα το Πάσχα που με εντυπωσίασε και ....λίγα λέω,και η απαντηση που θαθελα να δωσω σενα μέλος που ρωτάει που εχει τραβηχτεί εκείνη η φωτο με το πάρκο και τα ποδήλατα!Βέβαια την ερώτηση την εθεσε το μάρτιο αλλα τι να κανω εγω τώρα πηγα εκει και ......εμεινα!Το συνιστω σ οσους πανε Βιέννη,ειναι στάση Donauinse με τη γραμμη U1.είσαι σένα τεράστιο πάρκο ,σε νησί,αριστερα σου και δεξια σου ο δουναβης,απο τη μια μερια ατενίζεις τη βιέννη και απο την άλλη ατενίζεις το ....νησι όπου βρίσκεται ενα άλλο τεράστιο πάρκο ,στάση alte donau ,μέσα στο οποιο βρίσκεται ο περίφημος πυργος του δούναβη........Αχ μια μαγείααααααα εχω και πολλα αλλα να πω ,αλλα για αρχη νομιζω καλα ειναι αυτα
Πολύ χρήσιμες infos τις σημείωσα γιατί για εκεί προορίζομαι κι' εγώ. Καλώς ήλθες

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλως ορισες ,romantic!ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες ,ειμαστε αρκετοι που συντομα θα παμε στην βιεννη,για αυτο οποια πληροφορια ευπροσδεκτη,τωρα που τις εχεις κ φρεσκες!καλη προσαρμογη!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
wellcome, αναρωτιέμαι αν πρέπει να σου κάνουμε μερικά καψώνια ως νέα που είσαι:haha:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
οχι,οχι λευτερη !συγκρατησου!:haha::haha:
δεν θα της κανουμε κανενα καψωνι ,διοτι εχουμε να μαθουμε χρησιμες συμβουλες....:clap:
ασε και το κομματι του alte donau με ενδιαφερει:haha::haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες κι απο μενα , οι Βιεννολατρες θα χαρουν να ακουσουν ακομα περισσοτερα για το ταξιδι που σε εντυπωσιασε τοσο!
Φιαξε τον ταξιδιωτικο σου χαρτη αν θελεις να δουμε ποια αλλα μερη εχεις επισκεφτει.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
wellcome, αναρωτιέμαι αν πρέπει να σου κάνουμε μερικά καψώνια ως νέα που είσαι:haha:
Βρε συ ταξιδιωτικό φόρουν είμαστε και όχι στρατός:bleh::bleh::bleh:.
:welcome: και από μένα romantic woman.
Συμφωνώ ότι περιοχή alte donau στη Βιέννη είναι υπέροχη.
Ανέβηκες στον πύργο για καφέ με πιάτο όλη τη Βιέννη;
Περιμένουμε και άλλες εντυπώσεις σου.

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
την επομενη Πεμπτη φευγω για βιεννη μεμονομενη για 4 μερες

Η πολη απο μονη της ειναι μια μαγεια! Οπωσδηποτε γλυκο cachez στο ξενοδοχειο που σχετιζεται με την Σισσυ και βολτα στις τουαλετες του, βασιλικες πραγματικα!!!!!(στον κεντρικο πεζοδρομο ονομα δεν θυμαμαι) και πολυ καλο καφε στο τελος του πεζοδρομου (καταληγει σε πλατεια), σε πορσαλανινες κουπες λεμε!!!
Συγνωμη που δεν θυμαμαι τα ονοματα!!!:roll::roll::roll:

Πινακοθηκη και παλατι/κηποι Σισσυς πολυ καλα!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom