kanarinaki
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού -Μάτσου Πίτσου
Mπράβο Κλεοπάτρα !!Όσοι πάνε στην Σύρο συνήθως θέλουν να μείνουν εκεί χαχαχα.Κι εγώ τόσα χρόνια που πάω δεν την βρίσκω ακριβή,ίσα ίσα σε σχέση με άλλη νησιά που έχω πάει (που αναγκάστηκα να τρώω μόνο μπεργκερ λόγω των τιμών) είναι μια χαρά.Μα δεν είναι Αρχόντισσα όντως???Μονο τα καλυτερα εχω να πω για την Αρχοντισσα.
Εμενα ακριβη δε μου φανηκε -απαντω σε προηγουμενο ποστ -εχει επιλογες για ολα τα βαλαντια ....δεν ειναι σαν κατι ερημονησια που εχουν 3 ψαροταβερνες και τα χρυσοπληρωνεις.
Μου εκανε τρομερη εντυπωση η συμπεριφορα των Συριανων ...ειναι ευγενεστατοι ολοι και προθυμοι να εξυπηρετησουν .
Για την Ερμουπολη τι να πω...μου εχει μπει ιδεα να μπορουσα να ζησω εκει για κανα δυο χρονια.Ειναι μια μαγεια η πολη αυτη.Ειδικα αν πας μετα το Νησακι στο τερμα του κυματοθραυστη,εχεις μια μαγικη,πανοραμικη αποψη ολης της πολης ..ή το βραδυ φωτισμενη...τι να λεμε τωρα .
Πηγα στη Μυκονο και μου φανηκε λιγη η χωρα της ....(πω πω μην πεσετε να με φατε...).
Ο Αγιος Νικολαος ο Πλουσιος ...τι εκκλησια ειναι αυτη!!!!Στα Βαπορια το μπανιο απο τις εξεδρες ειναι μια πολυ ωραια εμπειρια .
Το υπολοιπο νησι εχει συμπαθητικες παραλιες ..αυτη ομως που κερδιζει ολες τις εντυπωσεις ειναι η μαγευτικη Ερμουπολη!!!!
(Κι εμένα μ'αρέσει πιο πολύ απ'την Μύκονο )