Σε ποιό εικονίδιο είναι βρε παιδιά αυτή η επιλογή; στραβωμάρα έχω;
Στραβωμάρα…. ένα κουμπί ΝΑ! Εγώ το έψαχνα στα εικονίδια ποτέ σεν ασχολήθηκα με τη μπάρα… Γουρούνι τι περιμένεις
Τελευταίο update: θα πιάσω να βοηθήσω κι'εγώ τους mods γιατί τους άφησα να παλεύουν με τα θηρία μόνοι τους και τους υπερευχαριστώ γιατί είναι μανίκι δουλειά, οπότε ευελπιστώ ότι μέχρι τέλος Απριλίου θα είμαστε έτοιμοι με τη νέα γκάλερυ.
Sorry παιδιά έχουμε μπλέξει και παρότι οι moderators βοήθησαν πάρα πολύ, είναι τρελό project - υπάρχει πιθανότητα να ανοίξουμε την καινούρια γκάλερυ και να τις έχουμε και τις δύο ταυτόχρονα για λίγο καιρό μέχρι να είμαστε έτοιμοι να φάμε την παλιά. Θα το δω στο τέλος του μήνα αυτό.
Η μεταφορά της γκάλερυ ολοκληρώθηκε, και είναι online η καινούρια μας gallery. Τη βρίσκετε όπως και πριν από το κουμπάκι "Φωτογραφίες" στο μενού επάνω.
Υπάρχουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες, όπως για παράδειγμα ότι χρειάζεται μετάφραση στα ελληνικά (που θα την κάνω τις επόμενες ημέρες), αλλά στο μεταξύ μπορείτε να ξεκινήσετε να ανεβάζετε πάλι κανονικά τις φωτογραφίες σας.
Στο μεταξύ αν δείτε προβλήματα είτε στη νέα γκάλερυ είτε διαπιστώσετε ότι λείπουν φωτογραφίες κάπου μέσα στο φόρουμ γράψτε το εδώ.
Ευχαριστούμε για την υπομονή σας, να ευχαριστήσω όλους τους mods που έφτυσαν αίμα για τη δουλειά αυτή