• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ισπανία Πορτογαλία Ισπανια ή Πορτογαλια;

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Καλημέρα: Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις επισημάνσεις σου σχετικά με τις εμπειρίες που αποκομισες, στα ταξίδια σου...Ο κύριος λόγος που επιλέγω την έσχατη λύση των ταξιδιών μου με γκρουπ, είναι τα περιορισμένα Αγγλικά μου τα οποία δεν μου παρέχουν την εγγύηση ενός πετυχημένου ταξιδιού...Όσον αφορά το πρόγραμμα του 8ημερου στην Πορτογαλία περιλαμβάνει: 4 Διαν/σεις Λισαβόνα, 2 Πόρτο και 1 Κοΐμπρα, με ενδιάμεσες επισκέψεις σε: Σίντρα, Κασκάϊς,Κάμπο ντα Ρόκα,Εστοριλ,Κουντουριώτη Ντος Λουριντος, Ούμπιντος, Ναζαρέ,Αλκουμπίσα, Αβέϊρο,Φατιμα,Μπατάλια, Μπράγκα, Γκιμαράες,Εθνικός δρυμός Μπουσάκα ..
Στην Ανδαλουσία ποιο είναι αντίστοιχα το πρόγραμμα;

Πέρα ότι το πρόγραμμα της Πορτογαλίας είναι βαρύ, ένα μεγάλο μείον για μένα είναι ότι δεν περιλαμβάνει την Évora. Ειδικά αν μιλάμε για ταξίδι πρώτη και τελευταία φορά στη χώρα δεν θα την έχανα.

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Τ

Πέρα ότι το πρόγραμμα της Πορτογαλίας είναι βαρύ, ένα μεγάλο μείον για μένα είναι ότι δεν περιλαμβάνει την Évora. Ειδικά αν μιλάμε για ταξίδι πρώτη και τελευταία φορά στη χώρα δεν θα την έχανα.
Τι ταξιδι στην Ανδαλουσία περιλαμβάνει 1 διαν/ση Μαλαγα, 3 διαν/σεις Σεβίλη, 2 Γρανάδα και 1 στη Ροντα στα Λευκά Χωριά..Ενδιάμεσες επισκέψεις: Κορδοβα,,Καδίθ,Χερεθ και Γιβραλτάρ...Τιμή 1670 ευρώ το άτομο με πρωινό και ένα γεύμα ή δείπνο την ημέρα

Christos1968

Member

Η Evora για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο όπως περίμενα. Σε αντίθεση με το Óbidos το οποίο ήταν πραγματικά μεσαιωνικό κάστρο . Anyway γούστα είναι αυτά !!

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Τ

Τι ταξιδι στην Ανδαλουσία περιλαμβάνει 1 διαν/ση Μαλαγα, 3 διαν/σεις Σεβίλη, 2 Γρανάδα και 1 στη Ροντα στα Λευκά Χωριά..Ενδιάμεσες επισκέψεις: Κορδοβα,,Καδίθ,Χερεθ και Γιβραλτάρ...Τιμή 1670 ευρώ το άτομο με πρωινό και ένα γεύμα ή δείπνο την ημέρα
Βαρύ πρόγραμμα και αυτό, αν και θεωρητικά φαίνεται λίγο πιο χαλαρό από της Πορτογαλίας. Δεν είναι εύκολη απόφαση. Το καλό είναι ότι και τα 2 ταξίδια έχουν πολλά όμορφα μέρη και ότι και να επιλέξετε αξίζει. Δεν θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου αλλά θα επέλεγα την Πορτογαλία, μόνο και μόνο επειδή περιλαμβάνει την πρωτεύουσα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
...Ο κύριος λόγος που επιλέγω την έσχατη λύση των ταξιδιών μου με γκρουπ, είναι τα περιορισμένα Αγγλικά μου τα οποία δεν μου παρέχουν την εγγύηση ενός πετυχημένου ταξιδιού...
Που χρειάζονται τα Αγγλικά;

θα επέλεγα την Πορτογαλία, μόνο και μόνο επειδή περιλαμβάνει την πρωτεύουσα.
Και της Ανδαλουσίας περιλαμβάνει την πρωτεύουσα.

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Που χρειάζονται τα Αγγλικά;

Και της Ανδαλουσίας περιλαμβάνει την πρωτεύουσα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που παραθέτω,δεν περιλαμβάνει την Πρωτεύουσα..

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που παραθέτω,δεν περιλαμβάνει την Πρωτεύουσα..
Δηλαδή θα επισκεφτώ μια Χώρα χωρίς να γνωρίζω καλά Αγγλικά ??? Εάν ου μη γέννητω μου συμβεί κάτι, πως θα αντιμετωπίσω το πρόβλημα ???

Extra muros

Member
Ανδαλουσία, καλύτερος καιρός τουλάχιστον από βόρεια Πορτογαλία κι εστίαση σε συγκεκριμένη περιοχή, άρα κ πιο συνεκτικό πρόγραμμα. Το πορτογαλικό πρόγραμμα κ μόνο π το διάβασα κουράστηκα, μισή ώρα σε κάθε μέρος θα κάθεστε κ θ βλαστημησεις. Αν θες οπωσδήποτε Πορτογαλία κ πρακτορείο γ Φλεβάρη, επίλεξε κάτι π πάει μόνο Λισαβόνα κ πέριξ, με λίγη τύχη δε θ βρέχει (πολυ) κ θ πάρεις μια κάπως καλύτερα γεύση.

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Ανδαλουσία, καλύτερος καιρός τουλάχιστον από βόρεια Πορτογαλία κι εστίαση σε συγκεκριμένη περιοχή, άρα κ πιο συνεκτικό πρόγραμμα. Το πορτογαλικό πρόγραμμα κ μόνο π το διάβασα κουράστηκα, μισή ώρα σε κάθε μέρος θα κάθεστε κ θ βλαστημησεις. Αν θες οπωσδήποτε Πορτογαλία κ πρακτορείο γ Φλεβάρη, επίλεξε κάτι π πάει μόνο Λισαβόνα κ πέριξ, με λίγη τύχη δε θ βρέχει (πολυ) κ θ πάρεις μια κάπως καλύτερα γεύση.
Σε ευχαριστώ πολύ...Πολλά και καλοτάξιδο ταξίδια σου εύχομαι

paefstra

Member
Δηλαδή θα επισκεφτώ μια Χώρα χωρίς να γνωρίζω καλά Αγγλικά ??? Εάν ου μη γέννητω μου συμβεί κάτι, πως θα αντιμετωπίσω το πρόβλημα ???
Τ

Με 3340 ευρω πατε 3 ατομα, οχι 2, και παιρνετε δωρεαν μαζι σας εναν φιλο που ξερει αγγλικα να σας προσεχει. Οι τιμες τον Φεβρουαριο ειναι χαμηλες, γι αυτο το λεω.

alma

Member
Τ

Νομίζω πως θα διάλεγα αυτό αν έπρεπε να πάω με γκρουπ. Και στο λέω ενώ είμαι φανατική Πορτογαλόφιλη φαντασου..
Εστιάζει σε μια περιοχή- Ανδαλουσία -αντί για "γύρο" χώρας που δεν είναι γύρος.
Παίρνεις καλή γεύση Ανδαλουσίας έστω και στο τρέξιμο..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.480
Νεότερο μέλος
christinalkp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom