Κατ' αρχήν εγώ έχω πινακίδες CD και δεν με σταματάνε. Πάντως τα μπλόκα έχουν αυξηθεί για υπερβολική ταχύτητα και εδώ που τα λέμε καλά κάνουνε ο δρόμος δεν είναι για πάνω από 120 - 130. Μια φορά που με σταματήσανε (πολύ ευγενικά) ο μεσήλικας τροχονόμος σε σπασμένα γερμανικά μου είπε "κύριε με 145 είναι επικίνδυνα ο δρόμος γλυστράει, παρακαλώ ως 130" και με άφησε να φύγω (θα μπορούσε να με γράψει φυσικά διότι το CD δεν σημαίνει ότι κάνεις ότι θέλεις).Κατ’ αρχάς σε καλωσορίζω στο Travelstories και σ’ ευχαριστώ για τις πληροφορίες που έδωσες. Επειδή σε άλλο σημείο αναφέρεις ότι έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα μέσω της πρώην Γιουγκοσλαβίας, θα σε παρακαλούσα να γράψεις, αν θέλεις, για την κατάσταση που επικρατεί στη Fyrom, γιατί υπάρχουν μερικές πληροφορίες που λένε για αυστηρούς ελέγχους, καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες στα σύνορα, όταν πρόκειται για Ελληνικό αυτοκίνητο, καθώς επίσης και για αναίτιους ελέγχους από τροχονόμους στον δρόμο. Φυσικά εσύ δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα, αν το αυτοκίνητό σου έχει Αυστριακές πινακίδες, αλά κάτι θα έχει υποπέσει στην αντίληψή σου και κάτι θα ξέρεις. Ευχαριστώ._
Δεύτερο δεν ξέρω αν έχετε δει με τι βαναυσότητα φέρονται οι Έλληνες αστυνομικοί στα σύνορα στους Σκοπιανούς γείτονες. Πριν ένα χρόνο μπροστά μου ένας αστυνομικός πέταξε κάτω το διαβατήρια ενός οικογενειάρχη επιδεικτικά και του είπε να το μαζέψει. Ντράπηκα κυριολεκτικά για τον τόπο μου... Οπότε μπορεί να κάνουν και αυτοί παρόμοια...
Γενικά πάντως δεν πιστεύω να αντιμετωπίσει κανείς σοβαρό πρόβλημα...