Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Όπως ειπώθηκε ήδη, υπάρχει το Διονύσιος Σολωμός της Zante Ferries για Φολέγανδρο, δες στο openseas.gr για τα δρομολόγια (δεν είναι καθημερινά). Για το ταξίδι υπολογιζεις περίπου 9ωρο, ανάλογα με τις καθυστερήσεις (το ρεκόρ μου είναι 11.5 ώρες, αλλά off season που δεν πατάει τέρμα το γκάζι).Γεια σας κ από μένα , θα ήθελα να με βοήθησε αν ξέρετε επειδή τον Ιούλιο προγραμματίζω να πάω διακοπές με τον άντρα μου αμοργο-φολεγανδρο . Οι ερωτήσεις που έχω είναι: ψάχνοντας για δρομολόγια από Πειραιά προς Φολέγανδρο δεν υπάρχει ούτε ένα καράβι που να δέχεται αμάξι...επειδή όλα είναι fast...ισχύει αυτό; Έχει πάει κάποιος κ να ξέρει;;; Σκεφτόμασταν για 4 μέρες Φολέγανδρο και μετά από εκεί να πάμε Αμοργό που είναι γύρω στις 2,5 ώρες με καράβι..επίσης αν όντως ισχύει αυτό κ δεν μπορούμε να πάρουμε το αμάξι μας στο καράβι ...ξέρεις κάνεις πως μπορούμε να νοικιάσουμε ;; Υπάρχουν στα νησιά αυτά αμαξια να νοικιάσεις; Ξέρετε κάποια καλή εταιρεία για ενοικιαζόμενα αμάξια;
Οι πιο γνωστές και καλές επιλογές για ενοικίαση αμαξιού στο νησί είναι Evo και Kountouris.
Αμοργό σε 2.5 ώρες πας με το jet, το οποίο δεν παίρνει αμάξι μέσα.