varioAthens
Member
Να εδω η φιλη μας η Συλβια φτιαχνει προγραμματαρα… πιο καλος συνδυασμος και απο το πρακτορειο… ειναι αυτο που ελεγα για τα πρακτορεια… οτι σου φτιαχνει προγραμμα καποιος που μπορει να μην εχει ταξιδεψει καν εκτος ΕλλαδαςΕπειδή βλέπω ότι είστε του γρήγορου και εφόσον δεν σας κουράζουν οι συχνές πτήσεις, βάλε 2 Σιγκαπούρη δεν χρειάζεται πιο πολύ εφόσον μιλάμε για μιξ ταξίδι πολλών προορισμών, 2-3 Μπανγκοκ, 2 Κράμπι και ότι περισσέψει Μπαλί. Έτσι έχεις και πόλεις και κουλτούρα και εξωτική φάση.
Θα έβαζα τη σειρά ως εξής αλλά αυτό εξαρτάται από τις συνδέσεις που θα βρεις. Αλλάζεις τη σειρά ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των πτήσεων και την ώρα που φτάνουν ώστε να μη χάσεις χρόνο λόγων άβολων δρομολογίων. Παίξε μπάλα ώστε να ενώσεις τις τοποθεσίες με απευθείας πτήσεις σε βολικές ώρες. Εγώ έβαλα τη σειρά έτσι ώστε να έχεις πόλη-παραλία-πόλη-κουλτούρα/φύση
Ντόχα-Σιγκαπούρη με απευθείας
Σιγκαπούρη-Κράμπι με απευθείας
Κράμπι-Μπανγκοκ με απευθείας
Μπανγκοκ-Μπαλί με απευθείας
Mπαλί-Ντόχα με απευθείας
-2 μέρες Σιγκαπούρη υπεραρκετές, πιο πολλές ανεβάζεις το μπάτζετ πολύ και εφόσον θες ποικιλία είναι υπερβολή πιο πολλές μέρες σε ένα τόσο μικρό μέρος
-2 μέρες Κράμπι υπεραρκετές επίσης. Μία μέρα ξεκούραση με εξερεύνηση στην περιοχή της Railay, μία μέρα εκδρομή σε κάποιο/κάποια νησιά, εγώ σε 1 θα πήγαινα μόνο για να ξεκουραστώ, να πάρω δυνάμεις για τη συνέχεια και πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο για παραπάνω
-Μπανγκοκ, εγώ αυτή την πόλη τη λατρεύω παρότι γενικά δεν αρέσει και δεν κάθεται ο κόσμος πολλές μέρες, οπότε 2 μέρες αρκούν με σωστές επιλογές.
-Μπαλί όλες τις μέρες που απομένουν