ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Διαβασε τον καταλογο εχει κατι ψιλα , για το δοντι
Ε όχι και όλα δικά μου; Για μία ημέρα μέσα στο μήνα!!!Ρε jimp ολα δικα σου τα θελεις μου φαινεται
Και πριν τις 25 του μηνα και εκτος απο Τεταρτη Ανω κατω μας εκανεςΕ όχι και όλα δικά μου; Για μία ημέρα μέσα στο μήνα!!!
Χμ λίγο δύσκολο αν φανταστείς ότι βρίσκομαι 3369 χιλιόμετρα μακριάΑμε Ιδιαίτερα αν γίνει οποιαδήποτε μέρα εκτός τετάρτης.
Εσύ θα έρθεις;
Αφού θα λείπω στο Ισραήλ τι να κάνω; Αν δεν βολευει δεν έχω πρόβλημα, να το κάνετε και μετά τις 25 απλά η απουσία μου θα είναι αισθητή.Και πριν τις 25 του μηνα και εκτος απο Τεταρτη Ανω κατω μας εκανες
Νόμιζα πως είχες έρθει ή θα έρθεις από το Λέστερ.Χμ λίγο δύσκολο αν φανταστείς ότι βρίσκομαι 3369 χιλιόμετρα μακριά
Ελπίζω και σε μια καλοκαιρινή συνάντηση για να μπορέσω να έρθω...Βλέπεις στην προηγούμενη μας την έσκασες.
Αυτο με το Ισραελ δεν επρεπε να το πειςΑφού θα λείπω στο Ισραήλ τι να κάνω; Αν δεν βολευει δεν έχω πρόβλημα, να το κάνετε και μετά τις 25 απλά η απουσία μου θα είναι αισθητή.
Σκέψου λίγο τι θα λέτε οι γυναίκες που δεν θα είμαι πλαι σας...
Διάλεξε τι δωράκι θες να σου φέρω... Από το Ισραήλ εννοώ, μην ξεχαστούμε.Αυτο με το Ισραελ δεν επρεπε να το πεις
Χαχαχα βρε μαλαγανα ! Δε θα τη βγαλεις τοσο φθηναΔιάλεξε τι δωράκι θες να σου φέρω... Από το Ισραήλ εννοώ, μην ξεχαστούμε.
http://www.ahavaus.com/body/deadsea-mud
Μέχρι σκουλαρίκια αντέχω!! Αν και μπορεί να τα βρω και τ' άλλα φθηνά. Αν θες κάτι στείλε μου να το ψάξω.Χαχαχα βρε μαλαγανα ! Δε θα τη βγαλεις τοσο φθηνα
Michal Negrin να μου φερεις