• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Βαρκελώνη με παιδιά!

Capricorn73

New Member
Καλημέρα.
Σκεφτόμαστε με μια φίλη μου να πάμε με τους γιους μας (10 ετών) στη Βαρκελώνη, τον Απρίλιο.
Διάρκεια= 4 ημέρες "καθαρές".
Δεν έχουμε ξαναπάει.
Μπορείτε να μας βοηθήσετε παρακαλώ με πληροφορίες για:
1) διαμονή (περιοχές ασφαλείς και κοντά σε ΜΜΜ, γιατί με μια απλή αναζήτηση στο booking, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία διαθέσιμα στο κέντρο της πόλης, στη Sagrada (αν το γράφω καλά)
Κόστος βραδιάς ως 100€ και λιγότερο. Για έναν ύπνο θα πάμε, απλά να είναι ασφαλές, να είναι ξενοδοχείο, να έχει ιδιωτικό μπάνιο και wifi.
2) τι να δούμε;
Έχω εντρυφήσει τις τελευταίες ημέρες στο forum (πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας για τις διαθέσιμες πληροφορίες και την οργάνωσή του) και έχω ξεχωρίσει μερικά:
πχ Sagrada familia
εκδρομή Μουσείο Dalli
πάρκο Goel
γήπεδο Barcelona
Μονσερά (μοναστήρι)
Girona
Άγαλμα Κολόμβου
(συγγνώμη για την ορθογραφία)

3) δραστηριότητες για παιδιά πχ παιδική χαρά κλπ

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Last edited:

varioAthens

Member
Καλημέρα.
Σκεφτόμαστε με μια φίλη μου να πάμε με τους γιους μας (10 ετών) στη Βαρκελώνη, τον Απρίλιο.
Δεν έχουμε ξαναπάει.
1) διαμονή (περιοχές ασφαλείς και κοντά σε ΜΜΜ, γιατί με μια απλή αναζήτηση στο booking, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία διαθέσιμα στο κέντρο της πόλης, στη Sagrada (αν το γράφω καλά)
Κόστος βραδιάς ως 100€ και λιγότερο. Για έναν ύπνο θα πάμε, απλά να είναι ασφαλές, να είναι ξενοδοχείο, να έχει ιδιωτικό μπάνιο και wifi.
2) τι να δούμε;
Έχω εντρυφήσει τις τελευταίες ημέρες στο forum (πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας για τις διαθέσιμες πληροφορίες και την οργάνωσή του) και έχω ξεχωρίσει μερικά:
πχ Sagrada familia
εκδρομή Μουσείο Dalli
πάρκο Goel
γήπεδο Barcelona
Μονσερά (μοναστήρι)
Girona
Άγαλμα Κολόμβου

Θα ελεγα και να βρεις τελικα δωματιο να μην μεινετε στην περιοχη που ειναι η Sagrada γιατι δεν ειναι εκει το κεντρο. Προτεινω τη Γοτθικη Συνοικια που και γραφικη ειναι και με τα ποδια θα κανετε βολτες το βραδυ για φαγητο-γλυκο κλπ και μετρο εχει, ή εστω τη διπλανη Συνοικία El Born. Αλλιως στην πιο κυριλε περιοχη περιξ της Λεωφορου Passeig de Gracia.
Στα παιδια, απο αυτα που επισκεφθηκα εγω, φανταζομαι θα αρεσει το Ισπανικο Χωριο, το Παρκο Σιουταντελα (εχει και λιμνη για βαρκαδα) και η παραλια Barceloneta για βολτες.
Επιπλεον, η πολη εχει και Ενυδρειο καθως και τελεφερικ που λογικα θα τα βρουνε ενδιαφεροντα.

Last edited:

vikara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Θα πρότεινα οπωσδήποτε αυτο:

https://cosmocaixa.org/es/

Πέρυσι, πήγαμε με τα παιδιά μου, 13 και 10 ετών. Υπεροχο,διαδραστικο και διασκεδαστικο! Δεν ξεκολλουσαν με τίποτα!

connosp

Member
Καλημέρα.
Δεν έχουμε ξαναπάει.
2) τι να δούμε;
πχ Sagrada familia
εκδρομή Μουσείο Dalli
πάρκο Goel
γήπεδο Barcelona
Μονσερά (μοναστήρι)
Girona
Άγαλμα Κολόμβου

Εάν σε ενδιαφέρει, εγώ έμεινα στο PETIT PALΑCE είναι κεντρικότατο.

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.803
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα