soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Γιατί δε λέτε το σπουδαιότερο που ανταλάξαμε
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, αλλά μόλις πέρυσι ήμουν στην Κρήτη....να μην πάω πουθενά αλλού φέτος;Κεικ σε ευχαριστουμε.... για πρωτη συναντηση νομιζω οτι οργανωθηκαμε καλα και ηταν πολυ πετυχημενη...κυριως εδεσε η χημεια ολων.....
Μηπως μετα απο οσα διαβασες να αλλαξεις αυτο το τιτλο στο αβαταρ σου???? Ή ακομα προβληματιζεσαι ?????
Πολύ μακάβριο μου ακούγεται αυτό...υπήρχε και μιά άλλη ανταλλαγή δώρων που δεν αναφέρθηκε....
ανταλλάξαμε κόκκαλα για την φανούλα!!
:roll::roll::roll:Γιατί δε λέτε το σπουδαιότερο που ανταλάξαμε
καλή προσαρμογή varsa,έμεινες στην καρδιά μου --ολοι σας φυσικά!!!Μιας και γυρισα κι εγω (λιγο ηταν δυστυχως), και ειδα τα χα'ι'ρια μας
Barsa καλη επιστροφη στο σπιτι σου....σημερα κοιτουσα απο το μπαλκονι μου τη θαλασσα να δω αν μπορεις να κανεις μπανιο....ξεχασα οτι εφυγες...Μιας και γυρισα κι εγω (λιγο ηταν δυστυχως), και ειδα τα χα'ι'ρια μας και στο ιντερνετ... θελω να πω τα εξης:
ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω σε ολους για την παρέα και την υποδοχη τους στην Κρήτη, τα κεράσματα, τα δωρα, την αγάπη τους και φυσικα για την καλη διαθεση που ειχαν.
Ιδιαιτερα στην soudiano, για τον κόπο που εκανε να ανέβει στο βουνό για εμάς και στο Rethimno για την φιλοξενία.(οτι και να πω ειναι λίγο) Πραγματικά αισθανομουν σα στο σπίτι μου.. xene, επρεπε να ακουσεις τον μυλωνα...
Περασαμε πολυ καλα, σαν να γνωριζομασταν απο κοντα εδω και πολυ καιρο γνωριστηκαμε και κουβεντιάζαμε σχεδον 5 ωρες χωρις να το καταλαβουμε...Τα φαγητα πεντανόστιμα και ολα τα αλλα τα ξερετε...
Την παράσταση φυσικά την εκλεψε η Φανούλα, αξιαγάπητη και γλυκούλα, και ευτυχως η ρενατα δεν θα την παρει μαζι της στους κιτρινιάριδες, γιατι θα τις εστελναν πακετο και τις δυο με την επόμενη πτήση... τους λατρευει η γλυκουλα, στα 5 μετρα τους μυριζετε, και οποιον παρει ο χαρος...
για τα υπολοιπαμ, με εχετε καλυψει οι παραπάνω με τα σχολια σας...
(p.s. Εφη κριμα που δεν τα ξαναειπαμε...)
Βάρσα καλή ξεκούραση κι΄από μένα, καλώς όρισες κι΄εδώ, εύχομαι με το καλό και στο επόμενο ταξίδι σας, οπουδήποτε και νάναιΜιας και γυρισα κι εγω (λιγο ηταν δυστυχως), και ειδα τα χα'ι'ρια μας και στο ιντερνετ... θελω να πω τα εξης:
ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω σε ολους για την παρέα και την υποδοχη τους στην Κρήτη, τα κεράσματα, τα δωρα, την αγάπη τους και φυσικα για την καλη διαθεση που ειχαν.
Ιδιαιτερα στην soudiano, για τον κόπο που εκανε να ανέβει στο βουνό για εμάς και στο Rethimno για την φιλοξενία.(οτι και να πω ειναι λίγο) Πραγματικά αισθανομουν σα στο σπίτι μου.. xene, επρεπε να ακουσεις τον μυλωνα...
Περασαμε πολυ καλα, σαν να γνωριζομασταν απο κοντα εδω και πολυ καιρο γνωριστηκαμε και κουβεντιάζαμε σχεδον 5 ωρες χωρις να το καταλαβουμε...Τα φαγητα πεντανόστιμα και ολα τα αλλα τα ξερετε...
Την παράσταση φυσικά την εκλεψε η Φανούλα, αξιαγάπητη και γλυκούλα, και ευτυχως η ρενατα δεν θα την παρει μαζι της στους κιτρινιάριδες, γιατι θα τις εστελναν πακετο και τις δυο με την επόμενη πτήση... τους λατρευει η γλυκουλα, στα 5 μετρα τους μυριζετε, και οποιον παρει ο χαρος...
Βάρσα καλή ξεκούραση κι΄από μένα, καλώς όρισες κι΄εδώ, εύχομαι με το καλό και στο επόμενο ταξίδι σας, οπουδήποτε και νάναι
για τα υπολοιπαμ, με εχετε καλυψει οι παραπάνω με τα σχολια σας...
(p.s. Εφη κριμα που δεν τα ξαναειπαμε...)
Οι πληροφοριες μου Αντωνη λενε οτι εχει βρασει ηδη το φασκομηλο και το απολαμβανει στη βεραντα της....Βάρσα καλή ξεκούραση κι΄από μένα, καλώς όρισες κι΄εδώ, εύχομαι με το καλό και στο επόμενο ταξίδι σας, οπουδήποτε και νάναι
Κι εγώ απολαμβάνω κάτι λουκουμάκια και κουραμοπιεδάκια!!!!!!!!!Οι πληροφοριες μου Αντωνη λενε οτι εχει βρασει ηδη το φασκομηλο και το απολαμβανει στη βεραντα της....
Βαρσααααααα!!!!!!! μας λειπεις
Zουνε ακομα τα κουραμπιεδακια και τα λουκουμακια ???? εμενα παντως απο τη επομενη εμεινε το κουτακι και η αχνη....εταξα να δωσω και στη φιλη μου την Ειρηνη....αλλα δεν τους ειδε ποτε.....τους εφαγα και αυτους......οι τυψεις συνηδησεως μπροστα στη γευση....πηγαν περιπατο !!!!Κι εγώ απολαμβάνω κάτι λουκουμάκια και κουραμοπιεδάκια!!!!!!!!!
έτσι σιγά-σιγά να κρατήσουν περισσότερες μέρες.
άσε...πετάχτηκα μονοήμερη στη λαύρα της Αθήνας!!!είμαστε τυχεροί που έχουμε τα μελτέμια