Κάτι ήξερα που δεν έμπαινα σε αυτό το τόπικ...Εχω σκασει απο το κακο μου! Να χασω τετοιο τραπεζι!
με πέθανες με τις photos σου Rethimno..
Κάτι ήξερα που δεν έμπαινα σε αυτό το τόπικ...Εχω σκασει απο το κακο μου! Να χασω τετοιο τραπεζι!
Ασε mpiftex! Ζω ενα δραμα! Στο παρακατω topic συζητουν για καθε παραλλαγη σε κεφτεδες της Βαλκανικης! Ελεος! Κινδυνευουμε απο travelstories να μεταλλαχθουμε σε mamalakistories!Κάτι ήξερα που δεν έμπαινα σε αυτό το τόπικ...
με πέθανες με τις photos σου Rethimno..
Και σαν να μην έφτανε αυτό.. Μας ανοίγουν καλά καλά την όρεξη και δεν μας κάνουν και το τραπέζι (συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών εννοείται )!! Τώρα που μας την κάναν τη ζημιά.. πάω να ζεστάνω τη χτεσινοβραδινή πίτσα.. Άχχ, ζωή είναι αυτή;Ασε mpiftex! Ζω ενα δραμα! Στο παρακατω topic συζητουν για καθε παραλλαγη σε κεφτεδες της Βαλκανικης! Ελεος! Κινδυνευουμε απο travelstories να μεταλλαχθουμε σε mamalakistories!
ακομα ειναι πολυ εντονες παντως οι μυρωδιες μολις μπαινω μες το σπιτι.ελα Ευη πες τα ολα και προβλεπω κοσμοσυροη στο Ρεθυμνο στην επομενη συναντηση.Mη βιαζεσαι Μανωλη....εχουμε και συνεχεια....δεν τα ειπαμε ολα......και εκπληξεις ....θα δεις στο τελος.....μη πεσουν και ολα αποτομα......
Να μη τηρησω και το πρωτοκολο σερβιρισματος.....για τα ντολμαδακια εισαι σιγουρος ????Λίγα-λίγα τα παρουσιάζεις ε;;;
αυτοί οι χοχλιοί ήταν πρώτοι. το ίδιο και τα ντολμαδάκια, μόνο που δεν είχαν κιμά όπως λες γιατί δεν θα τα έτρωγα. ήταν πιο γνήσια
Τι να πω; Θα το προσπαθησω... Αν συνεχιστει και ολο αυτο το μαρτυριο με τις φωτογραφιες με βλεπω να καβαλαω τη βαρκα του Λευτερη και να ερχομαι... Αμα μαλιστα εχει και ντολμαδακια γιαλεντζι... αχ! Εφτασααα...
Εχουμε και αλλα Ντορα μου...δεν τελειωσαμε εδω....η Ευα εδωσε ρεσιταλ στο γελιο...περασαμε τελεια....θα ενημερωθειτε για την επομενη....Ποπο καλούδια!!!Εύα σε μισώ!γιατί δεν με πήρες μαζί σου στην συνάντηση?