makisg
Member
Πού είσαι ρε @Traveller να σχολιάσεις
Οι πρωτοι Ελληνες μεταναστες οταν πήγαν Αμερική έμεναν κυριως στο Μπρουκλυν ,Τι σημαίνει μπρούκλης ρε παιδιά για μας τα ξενιτεμένα; είναι ας πούμε ο κάτοικος του Μπρούκλυν;
Προσπάθησα να τον πείσω να δώσει κι αυτός συνέντευξη στο @Defkalion, αλλά δε μ' ακούει.Πού είσαι ρε @Traveller να σχολιάσεις
Από ταπεινότητα !!!!Προσπάθησα να τον πείσω να δώσει κι αυτός συνέντευξη στο @Defkalion, αλλά δε μ' ακούει.
Να έρχεται να τρώει το φαί μου όμως, ξέρει!Προσπάθησα να τον πείσω να δώσει κι αυτός συνέντευξη στο @Defkalion, αλλά δε μ' ακούει.
Ευτυχώς που ρώτησες και μάθαμε και εμείς... Θα είχαμε μείνει με την απορία!Τι σημαίνει μπρούκλης ρε παιδιά για μας τα ξενιτεμένα; είναι ας πούμε ο κάτοικος του Μπρούκλυν;
Εμένα πάλι όχι και τόσο γιατί μου θυμίζει τις διαστάσεις μουΕυτυχώς που ρώτησες και μάθαμε και εμείς... Θα είχαμε μείνει με την απορία!
Άκου εκεί μπρούκλης!!! Το Μέγιστος μου αρέσει πιο πολύ!
βλακειες.Εμένα πάλι όχι και τόσο γιατί μου θυμίζει τις διαστάσεις μου
Σιγά τις τεράστιες διαστάσεις!!Εμένα πάλι όχι και τόσο γιατί μου θυμίζει τις διαστάσεις μου
καποιος τον ρωτησε πως ειναι η εκονομυ της Swiss. δεν ηξερε.Έλα πείτε κάποιος πως βγήκε το παρατσούκλι
Ε, του αξίζει το Μέγιστος!!καποιος τον ρωτησε πως ειναι η εκονομυ της Swiss. δεν ηξερε.
(ειχε στο ενεργητικο του πανω απο 50 πτησεις με την εταιρεια ανα τον πλανητη)