oπως εγραψα πιο πανω, plz περιμενε εως αυριο να δουμε τι θα γινει με το χωρο.μπορω να δηλωσω συμμετοχη;
να στειλω τον δικο μου??Να μην το καθυστερώ άλλο.
zef τηλεφωνήθηκα με τον πιλότο μου και δυστυχώς έφυγε με μια βουλγάρα!!
παντα του ήταν ανισσόροπος!!
κρίμα που δεν θα μπορέσω..
τι κυρώσεις εννοείς ??? θα πλακώσεις τα νέα μέλη στις μηνυσεις !!!Ακυρώσεις δε δεχόμεθα, αλλιώς θα επιβληθούν κυρώσεις
spam !! τι spam !!! μας φώναξε κανεις εμενα και την RenataΓια σένα ειδικά θα εισηγηθώ απαγόρευση spam για ένα μήνα.
oπως εγραψα πιο πανω, plz περιμενε εως αυριο να δουμε τι θα γινει με το χωρο.
αν και έχω να πάω χρόνια, θυμάμαι ότι είχε παρκινγκ υπόγειο ακριβώς κάτω από το μαγαζί, δίπλα πόρτα. τι έγινε έκλεισε αυτό?Είχα αναλάβει να ψάξω να βρω κάποια πάρκινγκ στην περιοχή .
δεν ειναι το ενα ατομο Χρηστο, ειναι τα 15 που μςσολαβουν απο το 50 εως το 65 που εχουμε φτασει. Και ενω εχω ζητησει να περιμενουν λιγακι οσοι ενδιαφερονται να δηλωσουν συμμετοχη, αν πω στην Klelia ''ok ελα'' το πιο πιθανο ειναι να ερθουν αλλοι 2-3 να πουν το ιδιο. Επειδη ο χωρος μας στο μαγαζι ειναι αυτονομος και εχει σαφη ορια (μπαρα, σκαλες, τοιχος) δεν ειναι 100% στο χερι μας να μετακινησουμε τα ορια, γιατι αν συμβει αυτο η παρεα μας θα βρεθει χωρισμενη σε δυο τμηματα και μαλιστα με καποια υψομετρικη διαφορα. Γι αυτο παλευω να επικοινωνησω με τον ταξιδιαρη υπευθυνο, να δω τι εχει να προτεινει. Αν υπαρξει καποιο καλο νεο συνεχιζουμε τις δηλωσεις συμμετοχης.τι να περιμενει βρε Zephyrous η κοπέλα .
λες ενα άτομο να μην χωράει
η μηπως περιμενεις να σου κάνει το μαγαζι θεμα επειδη στην αρχη λεγαμε 40με 50 άτομα και τωρα θα ειναι -+ 60 ... προωρη ανασταση θα κανει το κατασταση απο παραγγελίες
Samion δεν τιθεται θεμα. Αφου δε μπορεις να ξερεις ακομα, μας λες οταν μαθεις.αν και έχω να πάω χρόνια, θυμάμαι ότι είχε παρκινγκ υπόγειο ακριβώς κάτω από το μαγαζί, δίπλα πόρτα. τι έγινε έκλεισε αυτό?
και όσο για μένα Zephyrous σόρυ αλλά οι υποχρεώσεις δεν μ' αφήνουν σε ησυχία. μάλλον πέμπτη ή παρασκευή πρωί θα ξέρω. ελπίζω για ένα άτομο συν/πλην να μην είναι τόσο πρόβλημα για το μαγαζί.
Zephyrous. Θα ήμουν «deeply disturbed(*)» με τον εαυτό μου, αν έχανα την συνάντηση. «…but nothing is lost(**)» τελικά θα έρθω...
* βαθύτατα ενοχλημένος
** αλλά τίποτα δεν χάθηκε
τώρα για τα bold, μάλλον μόνο ο Zeph με κατάλαβε...
Zephyrous. Θα ήμουν «deeply disturbed(*)» με τον εαυτό μου, αν έχανα την συνάντηση. «…but nothing is lost(**)» τελικά θα έρθω.....