XRISTOS71
Member
Λίτσα συμμορφώσου γιατι θα σε ξεφωνίσω άσχημαΠαρε την σκουφια σου και βαρα τους!!
Λίτσα συμμορφώσου γιατι θα σε ξεφωνίσω άσχημαΠαρε την σκουφια σου και βαρα τους!!
να κανω ριξω μια ιδεα? μπορει το μερος και η ωρα της συναντησης να εμφανιζεται καπως στην οθονη επανω( οπως φαινονται π.χ. ενα δημοψηφισμα) για να μεγαλυτερη ευκολια??βρε σεις γιατι σπαμαρετε στο θεμα της συνάντησης ???
θες να το βλεπεις για να το εμπεδωσεις, ε?να κανω ριξω μια ιδεα? μπορει το μερος και η ωρα της συναντησης να εμφανιζεται καπως στην οθονη επανω( οπως φαινονται π.χ. ενα δημοψηφισμα) για να μεγαλυτερη ευκολια??
...για όσους δεν το καταλάβατε, ο Γιώργος είναι στην ΑθήναKι εγώ; Που κάνω και δίαιτα;
να έχει και ελικοδρόμιο παρακαλώ!!...για όσους δεν το καταλάβατε, ο Γιώργος είναι στην Αθήνα
@ Zephyrous...ζητείται χώρος...αλάνα...
κράτα και 20 κιλά χαλούμια καρντιά μου να κεράσεις τον κόσμο..προσοχή στο υπέρβαρο!!Με φτερά Ρενάτα μου, με φτερά! την Φανή δεν ξέρω βέβαια που θα βάλεις...
λοιπόν, κάτι κινείται... πιθανότατα θα συνδράμω στον αποκλεισμό της Αλεξάνδρας από travelstoriστές (μα καλά, χωράμε 60 άτομα εκεί μέσα?)