pigi_dikaiou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ......
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγιο Ορος
μπορείς να προσθέσεις κι εμένα και την penthesilia. όσο για την μπυραρία , είναι πολύ καλή επιλογή. Ήμουν την Τρίτη το βράδυ κι έχω να πω τα καλύτερα.
Zephyrous, μήπως ξέχασες να βάλεις και τον zephyrous (στο παρουσιολόγιο )??Στο τελος της λιστας, οσοι ειναι με ερωτηματικο διπλα στο ονομα τους, σημαινει οτι περιμενουμε μια πιο ξεκαθαρη απαντηση απο αυτους, οταν σιγουρευτουν για το τι θα κανουν τελικα......
(?)
Να κ ενα (αισιοδοξο) παρουσιολογιο, που μαζεψα απο ολες τις σελιδες, ελπιζω να μην παρελειψα καποιον! Παρακαλω, οποιος δεν βλεπει το ονομα του και θελει να ερθει, δεν εχει παρα να το πει και θα το προσθεσω. Επισης, οποιος βλεπει το ονομα του και αποφασισε οτι δε μπορει τελικα να ερθει, ας το πει για να τον αφαιρεσω, ωστε να εχουμε οσο γινεται καλυτερη εικονα, τοσο εμεις οσο και το μαγαζι Γι αυτο μην το κρατησετε μεσα σας
Στο τελος της λιστας, οσοι ειναι με ερωτηματικο διπλα στο ονομα τους, σημαινει οτι περιμενουμε μια πιο ξεκαθαρη απαντηση απο αυτους, οταν σιγουρευτουν για το τι θα κανουν τελικα.
1. Defkalion
2. Thumios8668439208
3. Dorotija
4. Travelina
5. XRISTOS71
6. +1
7. marcob
8. Dik7
9. +1
10. Earth Citizen
11. latina
12. YBONNH
13. Eυαγγελια
14. Dva Srca
15. elenara88
16. +1
17. gianni1966
18. Pinelopi
19. elinikolas
20. +1
21. Kate7
22. +1
23. Σαιτας
24. Stellina
25. Alexandros_T
26. hydronetta
27. Stellana
28. Pandora
29. Christos71
30. Sokratis
31. CakeNet
32. Stamosgr
33. EVIA
34. Vasso
35. +1
36. mary_a
37. malysa
38. zak-rose
39. +1
40. Glosoli (?) (περαστικα!)
41. Soudianos(?)
42. Bahari (?)
43. meli (?)
44. rena1988 (?)
45. Samion
46. Fotast (?)
47. +1 (?)
μπα δεν χωράς μην κατέβεις . πας να μας στριμώξεις ?? :roll::roll:ψιτ... χωράω κι εγω????? λέω να κάνω την υπέρβαση και να κατέβω.... (+1 δηλαδη...)
κατσε να μετρησω με το χαρακακι μου και να σου πω...ψιτ... χωράω κι εγω????? λέω να κάνω την υπέρβαση και να κατέβω.... (+1 δηλαδη...)
θα σας στριμώξω, πάει τελείωσε..μπα δεν χωράς μην κατέβεις . πας να μας στριμώξεις ?? :roll::roll:
όλοι καλοί χωράνε φιλενάδα
και είχα τη διάθεση να σε συνοδεύσωβρε αντωνακι και εσυ????εγω δυστυχως δουλευω και ουτε καν την τελευταια πτηση δεν προλαβαινω......