• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνάντηση Travelstories, Παρασκευή 26/3 στις 21:00 στην Craft Αμπελοκήπων

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Το μονο μαγαζι που να μας χωραει και μπορω να κανονισω εγγυημενα σωστο σκηνικο ειναι η μπυραρια Draft στο Π.Φαληρο, γιατι τους ξερω προσωπικα.
επειδη το μαγαζι αυτο το ξερω αρκετα καλα, ειναι μεν του απολυτου γουστου μου (εχω κανει εκει κατι φαγοποτια...:haha:)..ΑΛΛΑ φαση στο ορθιο δεν θεωρω οτι παιζει, εκτος αν κατσουμε διπλα στην πορτα..οι περισσοτεροι στο μαγαζι αυτο ειναι καθιστοι..και δευτερον και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ δεν εχει κοντα μετρο ή εστω τρενο(το τραμ δεν πιανεται)..οσο για το θεμα παρκινγκ που εθεσαν οι υπολοιποι, αστο να παει αστο..

για την craft τωρα, μια χαρα την βρισκω, αλλα και παλι, δεν ειμαι σιγουρη κατα ποσο παιζει κατι στο ορθιο..

με τον κινδυνο να με κραξετε (πειτε ο,τι θετε, δεν μασαω:bleh::bleh:) προτεινω ενα μαγαζι στο κολωνακι..το οποιο εχει χαμηλη μουσικη, εχει μεγαλη μπαρα, αν και μικρο σαν μαγαζι και απο τις φορες που εχω παει ξερω οτι δεν ειναι πηχτρα στον κοσμο ουτε καν παρασκευοσαββατοκυριακα..
ΡΙΝΟΚΕΡΩΣ - αθηνόραμα.gr | Γεύση

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
με τον κινδυνο να με κραξετε (πειτε ο,τι θετε, δεν μασαω:bleh::bleh:) προτεινω ενα μαγαζι στο κολωνακι..το οποιο εχει χαμηλη μουσικη, εχει μεγαλη μπαρα, αν και μικρο σαν μαγαζι και απο τις φορες που εχω παει ξερω οτι δεν ειναι πηχτρα στον κοσμο ουτε καν παρασκευοσαββατοκυριακα..
ΡΙΝΟΚΕΡΩΣ - αθηνόραμα.gr | Γεύση
Bέβαια μια εκκολαπτόμενη ποινικολόγα μόνο στα υψηλά στέκια του Κολωνακίου θα μπορούσε να συχνάζει:haha::haha::haha:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Περαστικα glosoli! Ελπιζω να καταφερεις να ερθεις τελικα!

Παιδια να ρωτησω κατι? Υπαρχουν ατομα που ενδιαφερονται να ερθουν στη συναντηση, αλλα μπορει να μην ερθουν αν δεν τους αρεσει το μαγαζι?

καλημέρα
ma και βέβαια.
αν είναι να έλθω από Κρήτη, να μην βλέπω στα σκοτάδια του μπαρ
και να μην ακούω τον άλλο;;;;;

κοιτάξτε και στην περιοχή του πρώην Κάραβελ, υπάρχουν αίθουσες για
συνεδρίες. όπως είπε νομίζω ο dik δεν πάμε για χορό.

XRISTOS71

Member
βρε παιδια, δικιο εχετε και εσεις που ερχεστε με αυτοκινητο, ομως δικιο εχουμε και εμεις που θα ερθουμε με συγκοινωνια..
εκ των πραγματων το μερος της συναντησης θα πρεπει να ειναι κοντα σε μετρο...

εσυ απαγορέυεται να μιλας γιατι
1) πας Λονδίνο σε 2 μερες 3ωρες κια κατι ψιλα ...και ζηλέυω πολυ
και 2) αν εσυ πρέπει να κανεις δίαιτα τοτε ολοι οι άλλοι πρεπει να πεσουν απο την ακρόπολη

Dorotija αν εννοεις το ΝV, μου ειπε ο Def οτι μαλλον παιζει, αν χρειαστει, αρκει να ενημερωσουμε για να γινουν οι συνεννοησεις. Παντως πολυ δυνατη μουσικη για τετοια συναντηση ρε παιδακι μου...χωρια που επαιζε ελληνικα:p
θα συμφωνησω οτι το nv δεν κανει για την περίπτωση μας
εχει δικιο ο dik7 ...πολυ φασαρία κια φωνες ξόφλες !!
τωρα οσο αφορα για το οτι παιζει ελληνικά δεν με χαλάει καθόλου
τωρα που πηρα φορα με τα μπουζούκια ποιος με πιανει !!!!

despinav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία, Ταϋλάνδη
Εγώ δεν θα μπορώ.. θα είμαι Τυνησίααααααααα:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δεν ξέρω κανένα από τα μέρη που αναφέρθηκαν αλλά συμφωνώ να μην έχει δυνατή μουσική για να είναι εύκολη η συζήτηση! Επίσης κι εγώ με συγκοινωνία θα μετακινηθώ οπότε προτιμώ κάτι με εύκολη πρόσβαση! Κι οι υπόλοιποι με τα αυτοκίνητα κάπως θα βολευτούν θέλω να πιστεύω όπου κι αν πάμε;)

Kate7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Europe roadtrip by moto
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Να τολμήσω να προτείνω το 'ΝΑΙ' στο μικρολίμανο NAI cafe bar restaurant ή το Οlympico cafe-rest Olympico Cafe στο Σταδιο ειρηνης και φιλίας. Και στα δυο εχει μεγάλο παρκινγ. Δεν ξέρω τώρα με το τρένο τι γίνεται, γιατί εφτιαχναν τις γραμμές μέχρι το Φάληρο. Ομως το τραμ είναι βολικό για όσους έρχονται απο την παραλιακή ή απο το κέντρο.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
τελικα στο καθιστο θα γινει το θεμα?? γιατι ολα αυτα που προτεινετε ειναι καθιστα!
Το ζητουμενο δεν ηταν ενα μπαρ??
και επειδη δεν θελω να κακοκαρδισω την latina μου, προτεινω το 45 μοιρες στο Γκαζι. Και μετρο και παρκινγκ στην Κων/λεως:D

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
Να προτείνω το kitchen bar στο καλαμάκι? Το μαγαζί είναι τεράστιο, δεν μπορώ να φανταστώ να είναι τίγκα δηλ, εάν και δεν συχνάζω εκεί, έχει πολύ χώρο για πάρκιγκ και έχει στάση το τραμ.

σαιτας

Member
Προσωπικά θεωρώ καλύτερη επιλογή την Craft (και λόγω τοποθεσίας για τους περισσότερους), που πρέπει να έχω πάει, όχι ότι αν γίνει αλλού η συνάντηση και μπορώ δε θα έρθω.
Στο ΝV έγιναν τα γενέθλια του φόρουμ και προσωπικά βρήκα πολύ δυνατά τη μουσική για μια τέτοια συνάντηση.
Νομίζω ότι σκοπός της συνάντησης είναι να βρεθούμε σε ένα χαλαρό μέρος και να μιλήσουν σχεδόν όλοι με όλους και να ανταλάξουμε εμπειρίες και όχι απλώς να γίνουν παρέες των 2-4 ατόμων που ίσως να γνωρίζονται ήδη.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή και πολλά μέλη που θα έρθουν πρώτη φορά σε συνάντηση.
συμφωνω απολυτως craft. πρεπει να προτεινετε κεντρο μαγαζια, να βολευει τους παντες, οχι μονο αυτους που μενουν παραλια.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
τελικα στο καθιστο θα γινει το θεμα?? γιατι ολα αυτα που προτεινετε ειναι καθιστα!
Το ζητουμενο δεν ηταν ενα μπαρ??
και επειδη δεν θελω να κακοκαρδισω την latina μου, προτεινω το 45 μοιρες στο Γκαζι. Και μετρο και παρκινγκ στην Κων/λεως:D
αν και δεν ειμαι σιγουρος να έρθω, σίγουρα το καλύτερο μαγαζί προτείνεις. καταρχήν τεράστιο και σε βολικότατη τοποθεσία. σε περιοχή που αξίζει για πριν και μετά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom