jimp
Member
Καλα εγω αυτο με τα ταμπελακια το εγραψα για πλακα. Σαν αλκοολικοι μου μοιαζει καπως!!
Μα είπα κι εγώ δε θα συστηνόσουν στη γειτόνισσα...θα το έπαιρνα βαρέως...Μα αν ειχα ερθει δεν θα με ειχατε καταλαβει; Ενας ομορφος αντρας, με χιουμορ, αντε λιγο χειροτερος απο τον Tripakia!
Περα απο την πλακα( που μεταξυ μας δεν κανω...) ειπα να μην γραψω τιποτα και γκαντεμιασω την ολη κατασταση και τελικα παρασκευη περασε μια γριπη απο το εξωτικο κερατσινι που ακομα δε λεει να φυγει.
με τι όνομα γράφτηκαν;Kαι το "κλου" της βραδιας-για οσους δεν ηταν χθες-ενα ζευγαρακι,που,καθησε σε μια γωνια,λιγο πριν την συγκεντρωση,για να πιει ησυχα το ποτακι του....μεσα σε λιγη ωρα,η παρεα μας μεγαλωνε και μεγαλωνε,τοσο που το ζευγαρακι "ενσωματωθηκε"μαζι μας...και,βεβαια,μετα την σχετικη κατηχηση,γραφτηκε επιτοπου,στο φορουμ...
Ο αντρας γραφτηκε με το ονομα bishop.Δεν νομιζω,οτι εχει γραψει μηνυμα ακομη....με τι όνομα γράφτηκαν;
Bishop αλλά στην ελληνική του σημασία και με greeklish: EpiskoposΟ αντρας γραφτηκε με το ονομα bishop.Δεν νομιζω,οτι εχει γραψει μηνυμα ακομη....
Ναι. Και οι τρεις λαχνοί σε βιβλία αντιστοιχούσαν.Οι άλλοι 2 παιδιά ήταν βιβλία;