Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Σαββατο θα ειναι οντως πολυ δυσκολο για οποιοδήποτε μαγαζι.. ΚΥ ισως? Η τεσπα ΣΑ αλλα νωρις, πχ 16.00-17.00?Παρασκευή Σάββατο είναι πάντα τίγκα.
Σαββατο θα ειναι οντως πολυ δυσκολο για οποιοδήποτε μαγαζι.. ΚΥ ισως? Η τεσπα ΣΑ αλλα νωρις, πχ 16.00-17.00?Παρασκευή Σάββατο είναι πάντα τίγκα.
Δεν έχουμε κάνει ποτέ συνάντηση τόσο νωρίς. Μου κάνει για άβολη ώρα. Στην ανάγκη όμως... Ας πούνε κι οι υπόλοιποι τη γνώμη τους.Σαββατο θα ειναι οντως πολυ δυσκολο για οποιοδήποτε μαγαζι.. ΚΥ ισως? Η τεσπα ΣΑ αλλα νωρις, πχ 16.00-17.00?
Όχι μόνο από Ελλάδα!Να προτείνω κάτι ακόμα; Το χειμώνα είναι πιο φθηνά τα εισιτήρια και μπορούν να μας έρθουν μέλη από την υπόλοιπη Ελλάδα, αν τους δώσουμε ευκαιρία να κλείσουν εισιτήρια νωρίς. Μήπως να ορίζαμε από τώρα ημερομηνία για την κοπή της πίτας;
Αχ, οχι! Ειναι η μονη ημερα που δεν μπορω!. Θα βάλω και την Παρασκευή 2/11 στο παιχνίδι, μήπως μας διευκολύνει στο να βρούμε μέρος.
Έχει υπέροχα κοτέτσια για να μαζέψεις αυγά.Άσε που έχω κάτι εκκρεμότητες απο αξιοθέατα στην Αθήνα!!!
Στο να τα μαζεύω είμαι καλή, στο να τα κλωσάω έχω ένα θέμαΈχει υπέροχα κοτέτσια για να μαζέψεις αυγά.
Άντε βγάλτε καμιά ημερομηνία,να δούμε αν μπορούμε να έρθουμε.