• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνάντηση Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, τι λέτε ?

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
σας ευχαριστω πολυ ,,,,,
νοερα θα ειμαι μαζι σας ....
:roll::roll::roll::roll:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
επειδή κινδυνεύω να μείνω στην ίδια τάξη από τις απουσίες,:haha:

και δεν θέλω να γεμίσει το απουσιολόγιο με ονόματα,
μετρήστε και μένα...
:cool:

Εκτός και αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας (εργατικής) βίας!;)

Κύριε, κύριε Τουμπιώτη,
μπορώ να φέρω μαζί μου και τα 6890 φιορίνια Ουγγαρίας που περίσσεψαν από την επίσκεψε στην Βουδαπέστη;
Τόσοι θα πάνε σύντομα προς τα εκεί. Ισως τα χρειαστεί κανείς!
:cool:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Αγαπητέ θάνο ,το αίτημα σου γίνεται δεκτό με μια προυπόθεση ,για να γινουν δεκτα τα φιορινια θα χρειαστούν αποδεικτικά της επισκεψης σου εκεί:Φωτογραφίες ,τιμολόγια απο το εστιατόρια με τα βιολιά (η έστω ένα cd της ορχήστρας),κανένα ταπεράκι με γκούλας κλπ,κλπ:bleh::bleh::bleh:

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Δεν το σκεφτήκαμε πιο νωρίς τη συνάντηση να την κάνουμε στη Βουδαπέστη...ή έχουμε ακόμα καιρό για μια ανοιξιάτικη ??
Απ'ότι καταλαβαίνετε ψάχνω αφορμή για να ξαναπάω..

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Αγαπητέ θάνο ,το αίτημα σου γίνεται δεκτό με μια προυπόθεση ,για να γινουν δεκτα τα φιορινια θα χρειαστούν αποδεικτικά της επισκεψης σου εκεί:Φωτογραφίες ,τιμολόγια απο το εστιατόρια με τα βιολιά (η έστω ένα cd της ορχήστρας),κανένα ταπεράκι με γκούλας κλπ,κλπ:bleh::bleh::bleh:
αγαπητέ φίλε μου,,,
ζήτησες απόδειξη;
ιδού:
http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...E9%E1-%F4%EF%F5-travelstories.html#post189970

ταπεράκια και τιμολόγια θα φέρω την επόμενη φορά που θα πάω!;)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δεν το σκεφτήκαμε πιο νωρίς τη συνάντηση να την κάνουμε στη Βουδαπέστη...ή έχουμε ακόμα καιρό για μια ανοιξιάτικη ??
Απ'ότι καταλαβαίνετε ψάχνω αφορμή για να ξαναπάω..
μπορεί νάμαστε off topic αλλά πάντως για Βουδαπέστη υπολογίστε με κι εμένα:bleh:πολύ θέλω να ξαναπάω,οπότε άντε να κανονίσουμε καμιά μαζική ανοιξιάτικη εξόρμηση:haha:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Δεν νομίζεται πως είναι καιρός να ορίσουμε και το μέρος της συνάντησης ?
Η ημερομηνία είναι 15/9/10 (Τετάρτη)στις 21:00.Σχετικά με μαγαζί εγώ προτείνω αν πρόκειται για φαγητό :Την πλατεία Άθωνος το¨"περι ορέξεως" και αν πρόκειται για ποτό/καφέ την Συμφωνία .Απο εκεί και πέρα δεκτή οποιαδήποτε πρόταση .Η τελική απόφαση θα ληφθεί αύριο το βράδυ.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Δεν νομίζεται πως είναι καιρός να ορίσουμε και το μέρος της συνάντησης ?
Η ημερομηνία είναι 15/9/10 (Τετάρτη)στις 21:00.Σχετικά με μαγαζί εγώ προτείνω αν πρόκειται για φαγητό :Την πλατεία Άθωνος το¨"περι ορέξεως" και αν πρόκειται για ποτό/καφέ την Συμφωνία .Απο εκεί και πέρα δεκτή οποιαδήποτε πρόταση .Η τελική απόφαση θα ληφθεί αύριο το βράδυ.
Και για τα 2 είμαι μέσα, 1+1 ψήφοι δηλαδή και ας συνεχιστεί η ''ψηφοφορία'' για να δούμε που θα καταλήξει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom