toumpiotis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- LENSOIS MARAHENSES
Άλλαξες νούμερο τηλεφώνου Έφη ?εμενα???[/QUOTΕ
μην τον παρεξηγείς τον toumpioti...τρέχει και δε φτάνει
11 με σένα LIDA!
άντε και οι υπόλοιποι..
Άλλαξες νούμερο τηλεφώνου Έφη ?εμενα???[/QUOTΕ
μην τον παρεξηγείς τον toumpioti...τρέχει και δε φτάνει
11 με σένα LIDA!
άντε και οι υπόλοιποι..
Οκ ,ευχαριστουμε για τις διευκρινήσεις ,συνεπώς όταν θα καθοριστεί ημερομηνία θα μας πεις για την συμμετοχή σου.Πρώτ' απ' όλα: Καλό μήνα...
Άρτι αφιχθείσα από το Μυλοπότα, τίναξα την άμμο από τα πόδια μου και μπήκα να δω πώς πάει το φόρουμ...
(Χμμμ για την ακρίβεια ακόμα και μέσα από το πλοίο της επιστροφής έκανα μια σύντομη επίσκεψη. Εθισμός είναι αυτός!!!)
Όταν απάντησα πιο πάνω ότι η ημερομηνία δεν με βολεύει για τη συνάντηση, ως νέα (και ξανθιά) δεν κατάλαβα ότι η συνάντηση που οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη αφορά τους Βορειοελλαδίτες (στην κατοικία, γιατί στην καταγωγή κι εγώ είμαι), και ότι υπάρχει και άλλη που γίνεται στην Αθήνα.
Γι' αυτό επανέρχομαι, για να ζητήσω να μην με υπολογίζει κανείς στην επιλογή της ημερομηνίας. Αν με εξυπηρετεί, επειδή επισκέπτομαι τακτικά τη Θεσσαλονίκη για δουλειές ή για έρωτες (!), θα παραβρεθώ, αλλιώς θα συμμετάσχω σε αυτήν της Αθήνας.
Ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε τόσο πρόθυμοι να με εξυπηρετήσετε κι εμένα, αλλά δεν θα ήθελα να αλλάξει τίποτε για χάρη μου, αφού υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα.
Φιλιά σε όλους κι ευχές για ένα υπέροχο ταξιδιάρικο φθινόπωρο
Εσύ κοίτα να παρευρεθείς στης Αθήνας και οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν...ε καλα ...αμα ερθει και η θεσσαλονικη στη συναντηση ....θα περασουμε εκπληκτικα
ειναι γνωστο οτι οι θεσσαλονικεις με το καλημερα ανεβαινουν στο τραπεζι...
εδω κατω εχει πεσει η νυχτα...