• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνάντηση Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, τι λέτε ?

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Μετά από απευθείας ανάθεση του toumpioti σε εμένα να ανοίξω το θέμα της νέας συνάντησης στη Θεσσαλονίκη, παρακαλώ σιγά-σιγά όσοι γυρνάτε και έχετε όρεξη για μίλημα (όπως ο toumpiotis:bleh:) να αρχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές.
Η ημέρα να τη προσδιορίσουμε κάπου αρχές Σεπτεμβρίου γύρω στις 8-9 του μηνός ?(πριν την έκθεση)
Τι λέτε ? Δεκτή προς συζήτηση κάθε πρόταση για ημέρα και τόπο.
Άντε οι παλιοί ας βοηθήσουν λίγο...:lol::lol:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
:clap::clap:και το σκεφτόμουν αυτές τίς μέρες!!με προλάβατε!
Φυσικά και θα έρθω,σιγά σιγά μέχρι τέλος Αυγούστου να επιστρέψουν όλοι....και ν αρχίσουμε να προτείνουμε το που κλπ

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Μετά απο ένα τέτοιο καλοκαίρι πιστεύω έχουμε να πούμε πολλά.Ευκαιρία λοιπόν να βρεθούμε ,να ακούσουμε και να πάρουμε ιδέες για τα επόμενα ταξίδια μας.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Μετά απο ένα τέτοιο καλοκαίρι πιστεύω έχουμε να πούμε πολλά.Ευκαιρία λοιπόν να βρεθούμε ,να ακούσουμε και να πάρουμε ιδέες για τα επόμενα ταξίδια μας.
Εσυ σιγουρα εχεις να πεις πολλα, μα παρα πολλα...:haha::haha:
Καλωσηρθαμε λοιπον..
θα ηθελα να ειμαι στη συναντηση,
θα μπορουσαμε να παμε σε καποιο απο τα μαγαζια της νεας παραλιας με θεα τη θαλασσα, καθημερινη δεν θα εχει τοσο κοσμο,νομιζω δεν θα υπαρχει προβλημα χωρου αλλωστε καποια μαγαζια ειναι αρκετα μεγαλα
μονο μην το κανετε 7 του μηνα ή κανενα σκ παιδια γιατι αδυνατω..

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Νομίζω 8 Σεπτεμβριου είναι καλή ημερομηνία ,εσεις τι λετε για να βλεπω συμμετοχες,που είναι οι Σαλονικείς ?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εσύ ειδικά, θα πρότεινα να τα πεις δια του γραπτού λόγου και όχι δια του προφορικού :haha:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Εσύ ειδικά, θα πρότεινα να τα πεις δια του γραπτού λόγου και όχι δια του προφορικού :haha:
Δεν έχεις άδικο πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσω να γραφω αλλά θέλει χρόνο το γραψιμο και απο αύριο ξεκινάω δουλειά.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν έχεις άδικο πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσω να γραφω αλλά θέλει χρόνο το γραψιμο και απο αύριο ξεκινάω δουλειά.
Αν δεν υποσχεθείς ότι θα μου φέρεις κομμάτι λάβας απ' το ηφαίστειο της Ισλανδίας, εγώ συμμετοχή δε δηλώνω! :bleh:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Αν δεν υποσχεθείς ότι θα μου φέρεις κομμάτι λάβας απ' το ηφαίστειο της Ισλανδίας, εγώ συμμετοχή δε δηλώνω! :bleh:
Στην Ισλανδια που λες πουλούσαν κάτι πέτρες τετραγωνισμενες (απο οτι καταλαβα ήταν απο λαβα )οι οποίες τις εβαζες στην καταψυξη και όταν τις εβγαζες τις χρησιμοποιούσες ως παγάκια που δεν έλιωνναν για πάρα πολύ ώρα.Τετοιες παντως δεν πήρα ,έχω κανονική λαβα απο την περιοχή της Κραφλας και αυτην θα φερω.
Άλλος για την συνάντησηηηηηηηηηηηηηηη.................................

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
toumpioti μας ήρθες ορεξάτος,δεν κρατιέσαι:haha:αλλά δεν έχεις προσέξει ότι αρκετά πρόσωπα λείπουν ακόμα!από βδομάδα θα καταφθάσουν...και που είσαι πριν αρχίσεις να γράφεις για Αμερική ρίξε μια ματιά μπας και τελειώσεις και την περσινή σου ιστορία στην Κίνα:haha:.

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Ειμαι νέα εδώ και θα ήθελα να σας γνωρίσω όλους από κοντά, αλλά δυστυχώς οι ημερομηνία που γραφετε είναι απαγορευτική για μένα.
Ποσο συχνές είναι οι συναντήσεις σας; τουλάχιστον να μπορέσω να συμμετάσχω στην επόμενη...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom