Συνάντηση Θεσσαλονίκη 4/12/2015

Θα έρθειτε στη συνάντηση στις 4/12 στη Θεσσαλονίκη

• Total voters
    26

panpan

Member

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
αμαν δεν θα ερθω μπορειτε να μεινετε ησυχοι δεν θα γινει τρομοκρατικη επιθεση εκει που θα ειστε :bleh:
η κολλητη μου δεν μπορει να ερθει κ γω μετα το συμβαν στην Πολη δεν κυκλοφορω ασυνοδευτη :haha:
φιλια! καλα να περασετε ελπιζω την επομενη φορα ;)

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
σας την εσκασα (τετοιο παλιοκοριτσο ειμαι) θα ερθω!:cool:
ενταξει θα ταλαιπωρηθω με λεωφορεια αλλα χαλαλι,,, κατι ταξιδιωτικο εμαθα ψηνεται σε αυτη τη συναντηση και θα ερθω για να ...φαω κι εγω!:xalara:
δεν μπορω να πω περισσοτερα...στομα ερμητικα κλειστο!:D
περιμενω εναγωνιως να ακουσω ιστοριες του πιτερ παν απο την λατρεμενη ισπανια σας εχω πει οτι την ειχα αφησει τελευταια στο χαρτη μου; σχωρατε με!:innocent:
αααα!μη με αφησετε να φαω ειμαι σε διαιτα πρεπει να χασω 20 κιλα μεχρι να παω στην Πολη και να τα βαλω! :xalara:αν χρειαστει δεστε με στην καρεκλα ή φιμωστε με :haha:

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Ελπίζω να βαλετε καμία ταμπελιτσα ...νέον ώστε να κάτσω στο σωστό τραπέζι :haha: είμαι ικανή να πάω σε άλλη παρέα!:D
Λογικα θαργησω ναρθω γιατί έτσι κάνουν όλες οι ντίβες :haha::haha:
Μπα όχι 7 θαμαι εκεί εγώ θα ανοιξω το μαγαζί λέμε!
Έχω bad hair day δε προλάβαινω να κουρευτω παρακαλώ αν χρειαστεί να μιλήσουμε για τρίχες να ασχοληθούμε με το μουστάκι του παν κ όχι με την Αβάνα πουχω για μαλλι :xalara:

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Το ξέρω οτι είμαι της τελευταίαα στιγμής αλλά τι διάολο Ελληνίδα θα ήμουν αλλιώς. Αν βλέπει κάποιος το post ας κρατήσει καμία επιπλέον καρέκλα αλλιώς...θα παίξουμε το παιχνίδι με τις καρέκλες..,οποίος προλάβει κάθεται !!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom