Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
ΚαλωσόρισεςΓειά καλησπέρα! θα έρθω και εγώ!
ΚαλωσόρισεςΓειά καλησπέρα! θα έρθω και εγώ!
Ε κι εσυ, βρηκες να το κανεις Παρασκευη και 13. Περα απο τους κορονοιοφοβικους αποκλειεις και παντος τυπου προληπτικους. Ποιος περιμενεις να ερθει;Αγαπητά μέλη από Αθήνα και όχι μόνο
πολύ φοβάμαι ότι η χαμηλή συμμετοχή, που δεν παίρνει τα πάνω της λίγες μέρες πριν τη συνάντηση και ο κοροναϊός θα μας οδηγήσουν σε ακύρωση .
Για να δούμε...
Εγώ σε καταλαβαίνω. Μια άλλη φορά θα σε δούμε.Δυστυχώς άλλαξα το Ναι μου σε Ίσως, το οποίο σημαίνει Όχι. Το ενδεχόμενο να παρευρεθώ στη συνάντηση με αγχώνει όλες αυτές τις μέρες. Οι λόγοι είναι προσωπικοί και έχουν να κάνουν με αγαπημένα μου πρόσωπα.
Το ό,τι έχω αναλάβει τα κανονίσματα με καθυστέρησε πολύ από το να πάρω αυτήν την απόφαση. Μπορώ να συνεχίσω την επικοινωνία με τον υπεύθυνο του Μύρτιλλου, αλλά δεν θα σας δω από κοντά. Δυστυχώς. Next time.
Τι νόημα έχει αυτό τώρα; Φτου κι από την αρχή δηλώσεις; Όποιος θα πάει, δηλώνει. Όποιος δε θα πάει, δε δηλώνει, ή αλλάζει την απάντησή του σε ίσως.Εγώ σε καταλαβαίνω. Μια άλλη φορά θα σε δούμε.
Εμείς οι υπόλοιποι, θα βρεθούμε ή το ακυρώνουμε; Εγώ είμαι σύμφωνος με τη συνάντηση, αρκεί να μαζευτούμε κάμποσοι.
Πείτε τη γνώμη σας.
Εμείς τελικά δε θα έρθουμε.Τι νόημα έχει αυτό τώρα; Φτου κι από την αρχή δηλώσεις; Όποιος θα πάει, δηλώνει. Όποιος δε θα πάει, δε δηλώνει, ή αλλάζει την απάντησή του σε ίσως.
Φίλη Kati με εξέφρασες πλήρως. Ας ευχηθούμε και μη χειρότερα!Να περάσει το κακό γιατί όλοι είμαστε μουδιασμένοι και μέχρι τότε θα έχει καλοκαιριάσει κιόλας και θα έχουμε άλλη διάθεση.