nikos78
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λυών, Σπλιτ, Βουκουρέστι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΠΕΡΟΥ
Ένα ατομο προς το παρον.
Κι εγω το σκεφτομαι αν θα ερθω. Σαν συνεδριο λοιμωξιολογων θα ειναι η συναντηση.Αγαπητά μέλη από Αθήνα και όχι μόνο
πολύ φοβάμαι ότι η χαμηλή συμμετοχή, που δεν παίρνει τα πάνω της λίγες μέρες πριν τη συνάντηση και ο κοροναϊός θα μας οδηγήσουν σε ακύρωση .
Για να δούμε...
Βέβαια αν είμαστε λίγοι μπορούμε να στοιχηθούμε στα δυο μέτρα απόσταση, έχει και χαμηλά τη μουσική το Μυρτίλλο, έχει και άπλα, ούτε γάτα ούτε ζημιά!Κι εγω το σκεφτομαι αν θα ερθω. Σαν συνεδριο λοιμωξιολογων θα ειναι η συναντηση.
. Σαν συνεδριο λοιμωξιολογων θα ειναι η συναντηση.
Βέβαια αν είμαστε λίγοι μπορούμε να στοιχηθούμε στα δυο μέτρα απόσταση, έ
Χα, χα, χα!...οι καπνιστές με τσιγαρόβηχα να απέχουν, καθώς διαφαίνονται ως κρούσματα κοροναϊού
Πρεπει να πιασουμε καποιο συγκεκριμενο αριθμο ατομων; Γιατι να μη γινει η συναντηση οσοι και να ειμαστε;Αγαπητά μέλη από Αθήνα και όχι μόνο
πολύ φοβάμαι ότι η χαμηλή συμμετοχή, που δεν παίρνει τα πάνω της λίγες μέρες πριν τη συνάντηση και ο κοροναϊός θα μας οδηγήσουν σε ακύρωση .
Για να δούμε...
... και μην ξεχάσετε το σκάφανδρό σας και μια εφεδρική φιάλη οξυγόνου!Δεν θέλω να σας πιέσω αλλά την άλλη Παρασκευή μαζευόμαστε. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή και πόσα άτομα θα έρθετε.