• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνάλλαγμα

Christian

Member
Εχω την εντυπωση οτι καλο θα ηταν να εχουμε στο site και ισοτιμιες νομισματων,εσεις τι λετε;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ χρησιμοποιώ συνήθως την σελίδα της Ναυτεμπορικής.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πάρα πολύ καλό, Kosvik! Τουλάχιστον για όσους ενδιαφέρονται για τα βασικά νομίσματα, διότι δεν έχει μεγάλη ποικιλία, αλλά η day-to-day λεπτομέρεια σκίζει.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Είδα κι ένα μπάνερ στην πάνω μεριά που διαφημίζει ότι μπορείς να παίξεις forex με 25 Ευρώ... μήπως να δοκιμάζαμε μήπως βγάζαμε τα έξοδα του επόμενου ταξιδιού μας; :lol::lol::lol:

Manos

Member
Μήπως ξέρετε αν υπάρχει περιορισμός στο συνάλλαγμα όταν βγαίνουμε από την Ελλάδα; :roll:

Δηλαδή, τον άλλο μήνα που θα πάω στην Κούβα, πόσα Ευρώ μπορώ να πάρω μαζί μου σε μετρητά; (μιλάω για λογικά ποσά που θα καλύψουν ξενοδοχείο, ενοικίαση αυτοκινήτου, φαγητό κλπ)

spor_os

Administrator
Αφού μπήκαν links με ιστοσελίδες μετατροπής συναλλάγματος μεταφέρεται στο σωστό κομμάτι του φόρουμ.

Υ.Γ.: XRISTOS71 παρακαλώ μείνε στο θέμα. (Τα μηνύματα σβήστηκαν).

Manos

Member
Μήπως ξέρετε αν υπάρχει περιορισμός στο συνάλλαγμα όταν βγαίνουμε από την Ελλάδα; :roll:

Δηλαδή, τον άλλο μήνα που θα πάω στην Κούβα, πόσα Ευρώ μπορώ να πάρω μαζί μου σε μετρητά;

Τελικά δεν έβγαλα άκρη με αυτό το θέμα.
Τηλεφώνησα στα Κ.Ε.Π. (τηλ: 1500), και το μόνο που σκέφτηκαν ήταν να μου δώσουν το τηλέφωνο της Πρεσβείας της Κούβας.
Πήρα τηλέφωνο στην Πρεσβεία της Κούβας (2106855550 ) , αλλά και εκεί δεν ήξεραν.
Όμως τώρα που το σκεφτομαι, αφού οι πτήσεις από την Ελλάδα για την Κούβα περάνε αναγκαστικά από άλλη χώρα (λογω ανταπόκρισης των πτήσεων), θα έπρεπε να ψάξω αν από την Γαλλία (πεταω με AirFrance μέσω Παρισιού) επιτρέπεται να εξάγω euro προς την Κούβα.

Μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι, μιλαω άλλωστε για ένα μικρό ποσό.
Τα αναφέρω απλώς μήπως και κάποιος άλλο αναρωτιέται σχετικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom