marm
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία, Βιετνάμ, Κάιρο
Είχα ρωτήσει για Αμερική και μου είπαν ότι η alpha χρεώνει το max(1% επί του ποσού συναλλαγής, 4,4 ευρω)
Καλησπερα,προκειται να ταξιδεψω στην Βουδαπεστη,θα μπορουσατε να μου πειτε που να κανω συνναλαγμα?[/QUOTE
]Ημουν Βουδαπέστη τον περασμένο Οκτώβριο Λόγω του ότι δεν είχα ξαναπάει σε χώρα που δεν έχει ευρώ και οι γνώμες ήταν διαφορετικές, αποφάσισα να κάνω το συνάλλαγμα απο εδώ στα ανταλλακτήρια πλησίον της πλατείας συντάγματος, έχει αρκετά εκεί που μπορείς να ρωτήσεις για τις ισοτιμίες. Επίσης χρησιμοποίησα και την προπληρωμένη (δεν την δεχόντουσαν παντού) Επίσης στην Βουδαπέστη σε κεντρικά σημεία έχουν και μηχανήματα αυτόματης ανταλλαγής απο ευρώ σε fiorit αλλά μην τα πλησιάσεις με τίποτα. Η Βουδαπέστη είναι πανέμορφη σου εύχομαι να περάσεις καλλά
Στην Γλυφάδα έχει ένα στην Πλατεία Κατράκη(Acropole νομίζω λέγεται) αλλά δεν ξέρω με τι νομίσματα κάνει συναλλαγές.Μπορείς να βρεις το τηλ. τους και να ρωτήσεις.Στο κέντρο φυσικά έχει πολλά και οι πιθανότητες είναι περισσότερες.παιδια καλησπερα.γυρισα απο πολωνια και μου μειναν καμια 200αρια ζλοτυ. που μπορω στην αθηνα να τα αλλαξω με ευρω?
υπαρχουν σε περιοχες στα νοτια ανταλακτηρια που γινεται αυτο ή πρεπει να κατεβω κεντρο;
ευχαριστω