• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συμφωνία σύναψης διπλωματικών σχέσεων Τουρκίας - Αρμενίας

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αντιλαικη δεν ξερω αν ειναι αλλα σιγουρα οι Αρμενιοι δε βγαινουν κερδισμενοι απο την υποθεση...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αντιλαικη δεν ξερω αν ειναι αλλα σιγουρα οι Αρμενιοι δε βγαινουν κερδισμενοι απο την υποθεση...
Δεν ξέρω αν βγαίνουν κερδισμένοι οι χαμένοι, από τη στιγμή που δε γνωρίζω τίποτα για τη διάρθρωση της οικονομίας τους και τις νέες προπρτικές που ανοίγονται - η συμφωνία ανοίγει και δρόμους οικονομικής συνεργασίας, που μπορεί να σημαίνει αγορές για τα προϊόντα τους, μεταφορές προς την Ευρώπη κλπ.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα (και σύμφωνα με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα) οι Αρμένιοι δεν φαίνεται να παίρνουν ιδιαίτερα ανταλλάγματα από αυτή τη συμφωνία. Και σίγουρα δεν παίρνουν καμιά ηθική ικανοποίηση στα "εθνικά" τους θέματα, όπως είναι η αναγνώριση της γενοκτονίας. Θα δείξει το μέλλον φαντάζομαι.
Όσο για το παιχνίδι του Christian, πραγματικά πολύ θα ήθελα να δω και την δική του άποψη, πέρα από την όποια πλάκα.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και μολις υπογραφηκε η συνθηκη οι Τουρκοι ξεκινησαν τα γνωστα τους τερτιπια ετσι ωστε οι Αρμενιοι να οπισθοχωρησουν και στο θεμα του Ναγκορνο Καραμπαχ. TA NEA On-line
Και εγω θα ενδιαφερομουν για την αποψη του Christian.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom