ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
EIP κάνει 49 ζλότυ (τα πρώτα εισιτήρια)
50 ευρώ και για τους δύο, έτσι; Αν είστε ήδη στο αεροδρόμιο τότε προφανώς σας εξυπηρετεί καλύτερα να πετάξετε για Κρακοβία. Να προσέξετε όμως αν πρόκειται για το ίδιο αεροδρόμιο. Όμως πιστεύω πως για την επιστροφή σας στην Βαρσοβία σας βολεύει το τρένο καθώς η επιβίβαση και αποβίβαση γίνεται στο κέντρο των πόλεων κι έτσι αποφεύγετε την ταλαιπωρία του πηγαινέλα στα αεροδρόμια. Το αστικό λεωφορείο από το αεροδρόμιο της Κρακοβίας προς το κέντρο της πόλης κάνει αρκετή ώρα γιατί περνάει από διάφορα προάστια κάνοντας στάσεις.Ευχαριστω πολυ! Αν ειναι 105 πηγαινε και αλλα τοσα ελα δεν συμφερει, θα ειναι γυρω στα 50 ευρω, καλυτερα αεροπλανο μιας και θα ειμαστε ηδη στο αεροδρομιο γιατι φτανουμε 22 βαρσοβια και εχουμε κλεισει διανυκτερευση κρακοβια την ιδια μερα
Έχεις δίκιο Θανάση, έκανα λάθος. Από αυτήν την τιμή ξεκινάνε. Τώρα το θυμήθηκα πως κι εγώ τόσο τα είχα κλείσει πέρσι.EIP κάνει 49 ζλότυ (τα πρώτα εισιτήρια)
Ακριβώς! Με την εκτύπωση πας κατευθείαν στη θέση σου (είναι αριθμημένες).Τα εισιτηρια του τρενου τα κλεισατε απο ιντερνετ και μετα εκτυπωσατε το εισιτηριο, οπως κανουμε και με τα αεροπορικα;
Τελεια, ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!Ακριβώς! Με την εκτύπωση πας κατευθείαν στη θέση σου (είναι αριθμημένες).
εγω πάντως παρήγγειλα απο εδω: http://www.public.gr/product/books/...yewitness-travel-guide:-poland/prod7251697pp/Καλησπέρα, ήθελα τη βοήθειά σας. Ετοιμάζω ένα ταξιδάκι στη Βαρσοβία και ψάχνω για ταξιδιωτικό οδηγό πόλης αλλά δε βρίσκω πουθενά ούτε καν στα αγγλικά. Καμία ιδέα?Ευχαριστώ!!!!
Ευχαριστώ!Παρήγγειλα από το ebay. Ήθελα οδηγό μόνο για Βαρσοβία.εγω πάντως παρήγγειλα απο εδω: http://www.public.gr/product/books/...yewitness-travel-guide:-poland/prod7251697pp/
Θεωρώ πως ναι, ταξίδεψα αρκετές φορές και με λεωφορεία και με τραίνο μόνη μου, και μέρα και νύχτα, και δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν είναι λιγότερο ασφαλής χώρα από την Ελλάδα.Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω αν γενικά η Πολωνία ενδείκνυται για σόλο ταξίδια. Είναι ασφαλής γενικά σα χώρα -ῑδιαίτερα σε ταξίδια με τρένο. Ευχαριστώ πολύ