ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Βρότσλαβ και όχι Βρόκλαβ.
καλησπερα!εχω απορια για δασος bialowieza και νομιζω θαναση εισαι ο καταλληλος να μου πεις.ξαναεστειλα εδω αλλα δυστυχως δεν καταφερα να πετυχω επικοινωνιαΒρότσλαβ και όχι Βρόκλαβ.
απο πολωνια θα παω. Θα μεινω πολωνια 14 ημερες και εχω διαφορες αποριες. Σε σχεση με το δασος, εχει αρκετα δρομολογια απο βαρσοβια προς τα εκει? Θα πρεπει να κλεισω εισιτηρια απο τωρα?σε 21 μερες ταξιδευω. Εχω βρει καποια δρομολογια αλλα ειναι μονο 2 και αβολες ωρες. Θα ειναι ισως πιο βολικο να μεινω bialowieza ενα βραδυ η με παιρνει να παω να το δω και να γυρισω το βραδυ βαρσοβια?Από πλευράς Πολωνίας ή Λευκορωσίας;
ευχαριστω πολυ!Μπορείς να κλείσεις από τώρα Polski Bus. Τραίνο μπορείς και μια μέρα πριν.
Καλύτερα να μείνεις Bialowieza, και να πεταχτείς εκεί. Δίπλα είναι. Αν έχεις και διαβατήριο, μπορείς να λάβεις δωρεάν βίζα για την Λευκορωσία, και να δεις το πάρκο και από την άλλη πλευρά.
Ευχαριστω πολυ! Αν ειναι 105 πηγαινε και αλλα τοσα ελα δεν συμφερει, θα ειναι γυρω στα 50 ευρω, καλυτερα αεροπλανο μιας και θα ειμαστε ηδη στο αεροδρομιο γιατι φτανουμε 22 βαρσοβια και εχουμε κλεισει διανυκτερευση κρακοβια την ιδια μεραΤο επίσημο σάιτ για αγορά εισιτηρίου τρένου είναι αυτό: http://www.intercity.pl/en/
Η διαθεση των εισιτηρίων ξεκινάει ένα μήνα πριν. Με το Express Intercity Premium το εισιτήριο κοστίζει 105 ζλότυ (η μονή διαδρομή) και κάνει 2 ώρες και 20'. Το συγκεκριμένο τρένο είναι εξαιρετικότατο.