fotast
Member
Να θυμίσω ότι δεν υπήρχε καμιά ταξιδιωτική οδηγία ή απαγόρευση εξόδου ή ακύρωση πτήσεων.Τυπικά και ουσιαστικά όλοι ήταν και είναι ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν και κατά την κρίση τους.
Πολυ σωστη παρατηρηση αλλα με λιγη λογικη οταν εισαι σ ενα γκρουπ οπου εχεις μια ηλικια θα πρεπε να το σκεφτεις λιγο παραπανω(εδω το σκεφτομαι εγω που δεν εχω τα μισα του χρονια ακομα)αλλα ειπαμε πηγαν προσκυνηματικη εκδρομη,η δυναμη του χριστου ηταν μαζι τους και δε θα κολλαγανε γι αυτο αλλωστε μ ενα ντεπονακι γιναν περδικι οπως δηλωσε ο ιερεας....δε ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω.....Να θυμίσω ότι δεν υπήρχε καμιά ταξιδιωτική οδηγία ή απαγόρευση εξόδου ή ακύρωση πτήσεων.Τυπικά και ουσιαστικά όλοι ήταν και είναι ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν και κατά την κρίση τους.
Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε τους άλλους, πριν από τον εαυτό μας...Πολυ σωστη παρατηρηση αλλα με λιγη λογικη οταν εισαι σ ενα γκρουπ οπου εχεις μια ηλικια θα πρεπε να το σκεφτεις λιγο παραπανω(εδω το σκεφτομαι εγω που δεν εχω τα μισα του χρονια ακομα)αλλα ειπαμε πηγαν προσκυνηματικη εκδρομη,η δυναμη του χριστου ηταν μαζι τους και δε θα κολλαγανε γι αυτο αλλωστε μ ενα ντεπονακι γιναν περδικι οπως δηλωσε ο ιερεας....δε ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω.....
Μην ανησυχείς, όπως πάει το πράγμα σε 15 μέρες θα έχουν καμια 500ρα κρούσματα και αυτοί και δε θα σε απασχολεί μη τους κολλήσεις αλλά το αντίθετο.20 Μαρτίου θα πάμε Ισραήλ μεσω Ιορδανίας και αγχώθηκα με την εκδρομή του παπά που ανεβαζει τον αριθμό των κρουσμάτων μην μπουμε σε καμια μαυρη λιστα του Ισραηλ