Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχει νόημα πάντως, συμφωνώ με το διαχωρισμό.Ωραίο δεν είναι; Το έφτιαξα με τα χεράκια μου
Έχει νόημα πάντως, συμφωνώ με το διαχωρισμό.Ωραίο δεν είναι; Το έφτιαξα με τα χεράκια μου
Καλά κάνετε και τα διαχωρίζεται,απλά με τις μετακινήσεις των μηνυμάτων μου έλεγαν ότι τα έχασα,ή ότι έχω πυρετό.Τέλος πάντων,καλή συνέχεια να έχετε.Ωραίο δεν είναι; Το έφτιαξα με τα χεράκια μου
Μην περιμένεις σοβαρή απάντηση εδώ μέσα. Εδώ ακόμα και εγώ, που ρώτησα για Σκλαβενίτη, ακόμα περιμένω...Οι άνθρωποι είναι εντελώς άκαρδοι.διοτι πλεον μπηκε και η Λισαβονα στη λιστα με τα κρουσματα και τι κανουμε τωρα;;;;
Πρέπει να εξηγήσουμε ότι πρέπει να κλείσουν ΚΑΙ (αν όχι πρωτίστως) οι εκκλησίες, γιατί ο ιός σκοτώνει τους ηλικιωμένους; Γιατί πρέπει να συζητάμε τα αυτονόητα σ αυτη τη χώρα;
Είδες που έχουμε μπλέξει;Μην περιμένεις σοβαρή απάντηση εδώ μέσα. Εδώ ακόμα και εγώ, που ρώτησα για Σκλαβενίτη, ακόμα περιμένω...Οι άνθρωποι είναι εντελώς άκαρδοι.
Και αν λάβουμε υπόψη μας τον αριθμό των ασθενών που είναι σε σοβαρή/κρίσιμη κατάσταση, το ποσοστό είναι πολύ πιθανό ν'ανέβη και να φτάσει ή και να ξεπεράσει το 4%. Αλλά δε νομίζω ότι έχει και τόσο μεγάλη σημασία αν είναι 3% ή 4%. Σημασία έχει αφενός ο κόσμος να κάνει αυτά που λένε οι γιατροί (και να μην ακούει τους διάφορους "προετοιμασμένους" ξερόλες) και αφετέρου να συνειδητοποιήσει ότι σε κάθε περίπτωση το ποσοστό θνητότητας είναι πολύ μικρό και αφορά - κυρίως - μικρή μερίδα πληθυσμού με σοβαρά προβλήματα υγείας, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να υπάρξει άσχημη εξέλιξη σε κάποιον από εμάς που πιθανόν αρρωστήσει είναι πάρα πολύ μικρές.Ο WHO εκανε επισημα update στο ποσοστο θνητοτητας και δινει 3,4% (δεν τα 'λεγα?). Αυτο ειναι 34 φορες πανω απο τη γριπη.
Ας μη δινουμε τοση σημασια στη συγκριση παντως, χωρις να την παραβλεπουμε φυσικα. Το ποσοστο της γριπης οπως ειχα γραψει πριν βγαινει καταγραφοντας τα παντα (ακομα κ ολες τις "γριππωδεις συνδρομες"- φτανει πυρετος+ βηχας) ενω ειναι ευνοητο οτι στην παρουσα φαση καταγραφεται μονο ενα ποσοστο του ιου...του χρονου κ βλεπουμε για συγκρισεις.Ο WHO εκανε επισημα update στο ποσοστο θνητοτητας και δινει 3,4% (δεν τα 'λεγα?). Αυτο ειναι 34 φορες πανω απο τη γριπη.