poised
Member
Γιατί σου κάνω quote το κείμενο που γράφεις "κλειστά από τον Δεκέμβρη", σου λέω ότι κλείσανε τέλος Γενάρη για τις γιορτές και δεν άνοιξαν με απόφαση που πάρθηκε το Φλεβάρη και μου απαντάς "και εγώ αυτό είπα, κλειστά από το Γενάρη".Γιατί σε τρελαινω
Αν δε μπορούμε να συνεννοηθούμε δε μπορούμε να κάνουμε συζήτηση. Τουλάχιστον διάβαζε τι γράφω πριν απαντήσεις γιατί κουράζουμε και τους άλλους.
Επίσης, μία πρόσφατη έρευνα (pre-print) από Ν. Κορέα αναφέρει 116 περιπτώσεις που παρόλο που πέρασαν επιβεβαιωμένα τον ιό, δεν παρουσιάζουν κανένα αντίσωμα. Δεν ξέρω πόσο σοβαρή έρευνα είναι, μπορεί να είναι και αυτή θόρυβος (μιας που δεν έχει περάσει peer review) αλλά είχα γράψει και για παρόμοια περίπτωση στο Βιετνάμ που έμαθα.
Είναι πιθανό να μην υπάρχει ανοσία ή να μην είναι μακροχρόνια ή να μεταλλαχθεί ο ιός. Οπότε ακόμα και η ανοσία της αγέλης είναι εκτός συζήτησης αν δεν ξέρουμε αυτές τις παραμέτρους. Γι αυτό, προχωράμε βλέποντας και περιμένουμε τους ειδικούς που καταλαβαίνουν τα ερωτήματα αυτά να τα απαντήσουν. Και ανάλογα με τις απαντήσεις κάνουμε. Βλέποντας και κάνοντας.