thalia tsif
Member
Ο γιος μου σήμερα έφευγε για Κωνσταντινούπολη με πρακτορείο το βράδυ αλλά ακυρώθηκε..θεωρώ πως ακύρωσαν πολλοί κ αναγκάστηκε το πρακτορείο να ακυρώσει το τουρ .
Kαι στην υγεία, κι αύριο θα μάθουμε αν θα με συνοδεύει η σύζυγος για την Ιορδανία σε επτά μέρες. Αν όχι ποιος θα μου κάνει παρέα? όλα πληρωμένα θα είναι!!!
ακριβως το ιδιο, ο μονος μου φοβος μην μου ακυρωσει η τουρκις την πτηση. εγω βεβαια φευγω 20/03 και μεχρι τοτε εχουμε να δουμεεεεεΑπό σήμερα σε είσοδο στην Τουρκία από Καστανιές είχε θερμομετρηση στο τελωνείο τους και οι υπαλληλοι τους με μασκες και γαντια.Οι δικοι μας τον υπνο του δικαιου. Μεχρι προχτές τίποτα εκατέρωθεν.Εχω ταξίδι από θεσ/κη για Πουκέτ την Τρίτη, δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό αναβολή του και ο μόνος φόβος είναι μην τυχόν διακόψει η Τουρκις τις πτήσεις.
41 τα κρουσματα...Με τα τωρινά δεδομένα, όχι, για ποιο λόγο;
Ακούω για επιδρομές σε σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, εδώ όλα ήρεμα. 82,5 εκ. άνθρωποι, 19 κρούσματα.
44 κρουσματα. That escalated quickly.Με τα τωρινά δεδομένα, όχι, για ποιο λόγο;
Ακούω για επιδρομές σε σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, εδώ όλα ήρεμα. 82,5 εκ. άνθρωποι, 19 κρούσματα.
Ατυχία...δεν πρόλαβες.Μας τον έφεραν άλλοι εχθροί του έθνους τον κοροναϊό.Αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε γιατί να μην ευχαριστηθούμε τις τελευταίες μέρες της ζωής μας; Δεν βλέπω την ώρα να φύγω και να πάω εκεί που θα μου κάνουν μασάζ κάθε μέρα υπό τους ήχους των πουλιών της ζούγκλας. Στον παράδεισο μια ώρα αρχύτερα...
Εντάξει, με βγάλανε κι απ'την υποχρέωση... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω αρκετά αποθέματα ποπ-κορν στα ράφια των σουπερμάρκετ για να παρακολουθήσω με τα σωστά εφόδια, ζωντανά (και μέχρι να φύγω), το show που παίζεται σε πανελλήνια προβολή.Ατυχία...δεν πρόλαβες.Μας τον έφεραν άλλοι εχθροί του έθνους τον κοροναϊό.
Edit στην edit.....!!!44 κρουσματα. That escalated quickly.
Edit. 45.