thalia tsif
Member
Καλά η ονομαστική ευχαριστία με ξεπερνάει..τι ακούμε θεέ μου!! Ημαρτον
Δεν είναι και απίθανο πάντως..Μερικά από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι σύμφωνα με επίσημες πηγές της CIA η Κινέζοι απέκρυψαν και αποκρύπτουν τα πραγματικά νούμερα του ιού...
https://www.cnbc.com/2020/04/01/cor...outbreak-us-intelligence-reportedly-says.html
εινια κατι που δεν θα το μαθουμε ποτε....μπορει απλα να το λενε για να φανει οτι "δειτε...εδω στις ΗΠΑ γινεται το ελα να δεις, αλλα στην Κινα ειναι τα ιδια χαλια...απλα το κρυβουνε"Δεν είναι και απίθανο πάντως..
Και εγώ θα ήθελα ίσως να βγω με ένα πυροβόλο παραμάσχαλα αλλά μου το απαγορεύουν οι δυτικές δημοκρατίες, είναι απίστευτο τι έχουμε ανεχτεί τόσα χρόνια!!!Εχουμε μπει σε ενα παρα πολυ κακο spiraling με μεγαλο κινδυνο να εδραιωθει στη συνειδηση των πολιτων οτι ειναι ΟΚ το κρατος να σου αρει προσωπικες ελευθεριες για τη δημοσια υγεια.
Έχουν σιωπήσει και όσοι ήταν υπέρ των μέτρων πριν καναδυό βδομάδες στο παρόν θέμα, το πήραν είδηση που πάει το πράγμα. Πώς να κάνεις διάλογο χωρίς την αντίθετη άποψη;Εχουμε μπει σε ενα παρα πολυ κακο spiraling με μεγαλο κινδυνο να εδραιωθει στη συνειδηση των πολιτων οτι ειναι ΟΚ το κρατος να σου αρει προσωπικες ελευθεριες για τη δημοσια υγεια.
ΆφωνοςΚαι που να έβλεπες 5 περιπολικά να κυνηγάνε 16χρόνο με ποδήλατο,την έφιππη αστυνομία να κυνηγά κοπέλα που έκανε τζόκινγκ,η δικτατορία είναι παιδικός σταθμός,σε άφηναν να κυκλοφορείς την ημέρα και σου απαγόρευαν τα βράδια.Αυτοί σ απαγορεύουν μέρα,-νύχτα.
Στην Ισπανια και αυτο ; Μη χειροτερα...Και που να έβλεπες 5 περιπολικά να κυνηγάνε 16χρόνο με ποδήλατο,την έφιππη αστυνομία να κυνηγά κοπέλα που έκανε τζόκινγκ,η δικτατορία είναι παιδικός σταθμός,σε άφηναν να κυκλοφορείς την ημέρα και σου απαγόρευαν τα βράδια.Αυτοί σ απαγορεύουν μέρα,-νύχτα.