Οι περισσότερες είναι κάτω από 5% και αρκετές κάτω από 2%Κοίταζα ένα ενδιαφέρον διάγραμμα στην wikipedia:
https://en.wikipedia.org/wiki/2019–20_coronavirus_pandemic#/media/File:Covid-19-total-confirmed-cases-vs-total-confirmed-deaths.png
Καμία χώρα με πάνω από περίπου 50 νεκρούς μέχρι στιγμής δεν έχει ποσοστό επιβεβαιωμένων θανάτων/επιβεβαιωμένων κρουσμάτων χαμηλότερο από 0.7% με (χοντρικά) τις περισσότερες χώρες να έχουν μεταξύ 5% και 10%.
Ότι πιο λυπηρό διάβασα σήμερα...Κιόσο σκέφτομαι ότι μου έχουν κρατήσει από το φθινόπωρο μερικά κιλά τσίπουρο διπλοβρασμένο στο Δαμάσι και όλο το ανέβαλλα όλο το ανέβαλλα...
Καταλαβαίνω ότι το να είμαστε κλεισμένοι μέσα ειναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά μιλάμε για καραντίνα! Μόνο για απαραίτητο λόγο πρέπει να βγαίνουμε έξω. Ακόμα και αυτό που έχουν βγάλει για φυσική άσκηση είναι απαράδεκτο γτ βλέπουμε όλοι πως τον εκμεταλαυονται κάποιοι. Πρέπει να καταλάβουμε τι γίνεται στις άλλες χώρες και δυστυχώς εικόνες σαν αυτές στις Θεσσαλονίκη δείχνουν ότι δεν έχουμε καταλάβει τίποτα.Δημήτρης X. said:
Η νοημοσύνη μας δεν εξευτελίζεται από αυτούς που φοράνε jean, κρατάνε καφέ στο χέρι με ένα μηνυμαματάκι ότι κάνουν σωματική άσκηση? Σε αυτό το ποστ αναφέρομαι..εγώ ποτέ δεν πήγα γυμναστήρια κ ποτέ δεν ετρεξα..πάντα όμως περπατάω με καφέ στην παραλία. Δεν έχω θέμα με κιλα .το κάνω γιατί δεν με αφήνει στάσιμη στον καναπέ ,γιατί με βοηθάει με ψυχική ανάταση,γιατί ηρεμώ από το αγχος της ημέρας για πολλούς λόγους..μου στερούν κ αυτό σε ανοιχτό χώρο.. παιδιά αλήθεια τώρα::ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ..δεν παλεύεται άλλο..από τις 14/3 είμαστε κλειστά..θέλω να γυρίσω στην κανονική μου ζωή..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ
Η φυσική άσκηση προβλέπεται στη φόρμα του εξοδόχαρτου. Στο λινκ που δημοσίευσα έως το 80% αυτών που βρίσκονται σε ΜΕΘ στην Ολλανδία λόγω κορώνα είναι υπέρβαροι. Οπότε όσο κάθεσαι μέσα χωρίς να κινείσαι τόσο θα επιβαρύνεις το εθνικό σύστημα υγείας.Καταλαβαίνω ότι το να είμαστε κλεισμένοι μέσα ειναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά μιλάμε για καραντίνα! Μόνο για απαραίτητο λόγο πρέπει να βγαίνουμε έξω. Ακόμα και αυτό που έχουν βγάλει για φυσική άσκηση είναι απαράδεκτο γτ βλέπουμε όλοι πως τον εκμεταλαυονται κάποιοι.
Εικόνες σαν αυτές της Θεσσαλονίκης, εννοείς αυτές που ήταν τραβηγμένες πριν 10 μέρες και βαφτίστηκαν σαν χθεσινές;;Καταλαβαίνω ότι το να είμαστε κλεισμένοι μέσα ειναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά μιλάμε για καραντίνα! Μόνο για απαραίτητο λόγο πρέπει να βγαίνουμε έξω. Ακόμα και αυτό που έχουν βγάλει για φυσική άσκηση είναι απαράδεκτο γτ βλέπουμε όλοι πως τον εκμεταλαυονται κάποιοι. Πρέπει να καταλάβουμε τι γίνεται στις άλλες χώρες και δυστυχώς εικόνες σαν αυτές στις Θεσσαλονίκη δείχνουν ότι δεν έχουμε καταλάβει τίποτα.