chrisbd
Member
Άρα κάναν βλακεία τότε και δεν πήραν ανάλογα μέτρα και πέθανε τόσος κόσμος;;
Μου κανεις αναλυση; Καταγεγραμενο κρουσμα μπορει να μην υπαρχει, με τον παραδοξο τροπο που τα καταγραφουν στην Ελλαδα.Πιστεύεις ότι θα υπάρχει ημέρα στον πλανήτη που δεν θα υπάρχει ούτε ένα κρούσμα;Ακόμα και αν όλος ο πλανητης βάλει λουκέτο ταυτόχρονα και μείνουμε όλοι στα σπίτια για 14 ημέρες και είμαι πχ ασθενής εγώ.Χωρίς συμπτώματα.Στις 12 ημέρες μετά κολλάω την γυναίκα μου η οποία μετά απο 14 ημέρες κολλάει την κόρη μου ,που αυτη κολλάει τον γιό μου μετά από 14 ημέρες που ήρθε σπίτι φέρνοντας τα ψώνια και έχοντας την σιγουριά επειδή δεν είχαμε συμπτώματα και μετά από δύο μήνες καραντίνα είναι όλα καλά.Πάει στην εταιρεία του που δουλεύουν 700άτομα κκαι σαν προϊστάμενος που είναι περνάει να τους δει,να δει πως πάνε,έτσι κι αλλιώς πέρασαν 2 μήνες σκληρής καραντίνα ς,λίγο παραπάνω κοινωνικότητα βγαίνει αυθόρμητα.Ε,αφού η καραντίνα μετά από δύο μήνες έληξε η ασυμπτωματικη γυναίκα του πάει στην Τσεχία να δει τους γονείς της.Στο αεροπλάνο μπορεί να μόλυνε και μερικούς.Το σενάριο είναι υποθετικό.Ποιος πιστεύει ότι δεν γίνεται;Οι δυο μηνες φτάνουν;
Τα μετρα απομονωσης δεν βοηθανε απο μονα τους.Άρα κάναν βλακεία τότε και δεν πήραν ανάλογα μέτρα και πέθανε τόσος κόσμος;;
Συμφωνώ απόλυτα.Aυτη τη στιγμη η χωρα προχωραει με μετρα στου κασιδη το κεφαλι. Χωρις τεστ, δεν εχεις κρουσματα. Χωρις τεστ και η πιθανη καμπυλη καμψης που θα δεις (αν δεις) θα ειναι πλασματικη. Ζουμε μια φαρσοκομωδια καθε φορα που ανακοινωνονται τα κρουσματα και η φατσα του Τσιοδρα τα λεει ολα, γιατι φαινεται καλος ανθρωπος και ειναι ο πρωτος του οποιου το κεφαλι θα δουμε επι πινακι για τη βεβαιη αποτυχια, γνωμη μου.
Αν καποιος θελει να βγαλει συμπερασμα αυτο ειναι οι νεκροι. 17 νεκροι για τοσα λιγα κρουσματα ειναι πολλοι, αφου δεν εχει καταρρευσει- ακομη- το συστημα Υγειας. Δειχνουν κατι χιλιαδες νοσουντες που τους αφηνουν να κυκλοφορουν ενω τεσταρονται μονο οι πνευονιες. Αναμενουν να νοσησει το 60% του πληθυσμου αλλα να μη συνωστιστουν στις ΜΕΘ. Ειμαστε σε στρατηγικη ανοσιας της αγελης και επειδη εχουν περισσοτερους αστυνομικους παρα γιατρους, ειναι ευκολοτερο να ελεγχεις την κυκλοφορια παρα να βρεις ποιοι νοσουν.
Με τις υγειες μας, δευτε τελευταιον ασπασμον, οποιος θελει να βρει ποιοι νοσουν, κανει τεστ.
Και τρομερα αδικο οτι οποιος σκασει την 300ρα τεσταρεσται και προφυλασσει τους δικους του στο σπιτι του, ενω ο ΕΟΔΥ περιμενει να φτασεις στη δυσπνοια για να κανεις τεστ.
Αν εισαι βεβαια βουλευτης ή προσκειμενος δημοσιογραφος δεν περιμενεις...Να τα λεμε κι αυτα.Και τρομερα αδικο οτι οποιος σκασει την 300ρα τεσταρεσται και προφυλασσει τους δικους του στο σπιτι του, ενω ο ΕΟΔΥ περιμενει να φτασεις στη δυσπνοια για να κανεις τεστ.
Δες το παρανοικο. Δεν μπορει αυτου του επιπεδου λοιμωξιολογοι να μη ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ το τυχαιο δειγμα. Τεσταρεις 200 ατομα τυχαια σε μια-δυο-τρεις γειτονιες (θα θυμισω οτι οι Κινεζοι περνουσαν απο τα σπιτια και εκαναν τεστ με το ζορι) για να δεις ποσο fucking ποσοστο εχεις σε τυχαιο δειγμα. Δηλαδη κι ενας πρωταρης θα το σκεφτοταν αυτο. Μιλαμε για διαδικασια για πρωταρηδες. Για να κανεις εναν προγραμματισμο, ας πουμε.Αν εισαι βεβαια βουλευτης ή προσκειμενος δημοσιογραφος δεν περιμενεις...Να τα λεμε κι αυτα.
Α γεια σου .. πέρα από αυτό το βασικό πες και τα υπόλοιπα μέτρα πρόληψης... θα σας τα βγάλω ένα ένα όπως ο Σωκράτης..Τα μετρα απομονωσης δεν βοηθανε απο μονα τους.
Αφηνω και το παρακατω απλα για σκεψηΔες το παρανοικο. Δεν μπορει αυτου του επιπεδου λοιμωξιολογοι να μη ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ το τυχαιο δειγμα. Τεσταρεις 200 ατομα τυχαια σε μια-δυο-τρεις γειτονιες (θα θυμισω οτι οι Κινεζοι περνουσαν απο τα σπιτια και εκαναν τεστ με το ζορι) για να δεις ποσο fucking ποσοστο εχεις σε τυχαιο δειγμα. Δηλαδη κι ενας πρωταρης θα το σκεφτοταν αυτο. Μιλαμε για διαδικασια για πρωταρηδες. Για να κανεις εναν προγραμματισμο, ας πουμε.
Ανοσια αγελης με το μαλακο, λοιπον, αλλα με την επιλογη να απομονωθουν οσοι εχουν πρσβαση σε τεστ ιδιωτικα. Και αν μας αρεσουν οι θεωριες συνωμοσιας, ο Γ παγκοσμιος πολεμος ηδη αρχισε και κερδαει οποιος εχει επαρκεια σε τεστ και γινεται η αγοραπωλησια.
Τυχαια ο Τραμπ φορτωσε ενα αεροπλανο τεστ απο Ιταλια; Δεν τα χρειαζοταν η Ιταλια; Μην τρελαθουμε.
Ο,τι και να κανουμε προληπτικα αν δεν γινουν τεστ δεν υπαρχει σωτηρια. Υπαρχει αποθεματικο 37 δις ας το δωσουν για μετρα προστασιας ιατρων και νοσοκομων, ΜΕΘ και τεστ. Αλλα τι θα παρουν οι τραπεζες μετα;Α γεια σου .. πέρα από αυτό το βασικό πες και τα υπόλοιπα μέτρα πρόληψης... θα σας τα βγάλω ένα ένα όπως ο Σωκράτης..
Επειδή ακριβώς δεν έχουμε, οι πιο πολλοί πιστεύω, εμπιστοσύνη στο υγειονομικό μας σύστημα και στο κατά πόσο αυτό μπορεί να αντεπεξέλθει στην έξαρση ας κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε προληπτικά ... εγώ πιστεύω ότι είναι το μόνο που μπορούμε, ως χώρα αυτή τη στιγμή, να κάνουμε καλύτερα γιατί αλλιώς θα διαλέγουν κάποιοι γιατροί ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει και αυτό δεν είναι υπόθεση είναι πραγματικότητα..
Ξερεις αλλη χωρα να εχει εξετασει ηδη το 10% του πληθυσμου της και να συνεχιζει με αμειωτο ρυθμο;Δες λίγο και τα σχόλια από κάτω από άτομα που δηλώνουν Ισλανδοί όμως.
(ως προς την έκταση του ελέγχου λέω)