dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Απλό είναι αν θες να βγεις βγες σου λέει, όταν γυρίσεις όμως καραντίνα 14 ημερών
Αυτο το εχω και εγω απορια....Και υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σ όσους έρχονται από εξωτερικό....μένει να μας πουν πως θα τους ελέγχουν αν βγουν!!
Οποιος θετει τα παιδια του σε τετοια διαδικασια ενω κλεινουν σχολεια και μενουν αμορφωτα για χαρη του κοινωνικου συνολου για να κανει ψωνια, θα επρεπε να χανει την επιμελειαΑυτο το εχω και εγω απορια....
Επισης βαζουν και οριο αγορας 3 αντισηπτικων/καροτσι στα σουπερ μαρκετ. Ενταξει θα μπαινει μια τετραμελης οικογενεια με 4 καροτσια και λυθηκε το θεμα!!!
Μπρος στο πανικο της ελληνικης οικογενειας....θα κατσει να βρει 1002 κουτοπονηρες λυσεις..Οσον αφορα αυτο που αναφερεις ειναι μια μεγαλη κουβεντα που δεν θα ασχοληθει κανεις τη δεδομενη στιγμη...Οποιος θετει τα παιδια του σε τετοια διαδικασια ενω κλεινουν σχολεια και μενουν αμορφωτα για χαρη του κοινωνικου συνολου για να κανει ψωνια, θα επρεπε να χανει την επιμελεια
Πολύ υπεραπλουστευμένη η σκέψη σου...Το "φιλτράρισμα"για να φτάσουν μόνο 51 άτομα μέχρι στιγμής να νοσηλεύονται από τον ιό από ποιούς και ΠΩς γινεται;;;;όταν καταφθάνουν ορδές ασθενών υπό το κράτος πανικού και αγωνίας λόγω ενός εμπυρέτου είτε στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων είτε στα κέντρα υγείας είτε στα ιατρεία του ΠΕΔΥ(πρώνην ΙΚΑ) μπορείς να φαντασθείς τι δυναμικό χρειάζεται (απο γιατρούς και νοσηλευτές)για να ανταπεξέλθει στην κατάσταση;;;Δεν λεω οι ανθρωποι δουλευουν και μπραβο τους. Αλλα νοσηλευονται μονο 51 ατομα στα ελληνικα νοσοκομεια εξαιτιας του κοροναιου και μονο οι 8 ειναι διασωληνωμενοι. Δηλαδη το ελληνικο συστημα υγειας εχει φτασει στα ορια του με αυτους τους 51 ασθενεις (οι περισσοτεροι εκ των οποιων δεν χρηζουν ιδιαιτερης φροντιδας);
Ενω πριν ξερω γω τρεχαμε στα λιβαδια με ξεπλεκα μαλλια.Όλα αυτά τα μέτρα που έρχονται είναι ξεκάθαρα μέτρα χούντας. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η ευχαρίστηση κάποιων για τα μέτρα και η επιθυμία για περισσότερα. Όταν σε μερικούς μήνες θα έχει υποχωρήσει ο ιός, όπως συνήθως συμβαίνει και θα διαβάζετε τις δημοσιεύσεις σας θα καταλάβετε πόση δύναμη δώσατε στο σύστημα να σας επιβάλλει από εδώ και εμπρός οποιοδήποτε μέτρο μπροστά στο γενικό καλό.
Τα δέοντα αργότερα θα μπορούσαν να είναι φυλάκιση των ευπαθών ομάδων σε χώρους φύλαξης (βλπ πχ κλειστές δομές μεταναστών) και πρόσληψη προσωπικού για τη φροντίδα τους ώστε να μη γεμίζουν με περιστατικά οι ΜΕΘ. Θα συμφωνήσεις και σ' αυτό επειδή προέχει το γενικό καλό; Ποιο είναι το όριο που το γενικό καλό πρέπει να υποχωρεί προς τις ατομικές ελευθερίες;Εκπλησσομαι μαλιστα που καποιοι δεν διανοουνται καν οτι υπαρχουν τα δεοντα.
δεν υπάρχει καμιά ευχαρίστηση...Όλα αυτά τα μέτρα που έρχονται είναι ξεκάθαρα μέτρα χούντας. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η ευχαρίστηση κάποιων για τα μέτρα και η επιθυμία για περισσότερα. Όταν σε μερικούς μήνες θα έχει υποχωρήσει ο ιός, όπως συνήθως συμβαίνει και θα διαβάζετε τις δημοσιεύσεις σας θα καταλάβετε πόση δύναμη δώσατε στο σύστημα να σας επιβάλλει από εδώ και εμπρός οποιοδήποτε μέτρο μπροστά στο γενικό καλό.
Ποιο ειναι το οριο των επιπλεον νεκρων στην χωρα σου, κατ΄' αρχας, που εσυ θεωρεις οκ και δεν τρεχει καστανο και ακριβως απο αυτο και μετα θεωρεις οτι υπαρχει προβληματακι. Ακριβως νουμερο ομως. Μετα ας αρχισουμε μια συζητηση που θεωρω γελοια εξ' αρχης αφου στηριζεται σε υποθεσεις και θα μας βαρεθει το συμπαν ολο.Τα δέοντα αργότερα θα μπορούσαν να είναι φυλάκιση των ευπαθών ομάδων σε χώρους φύλαξης (βλπ πχ κλειστές δομές μεταναστών) και πρόσληψη προσωπικού για τη φροντίδα τους ώστε να μη γεμίζουν με περιστατικά οι ΜΕΘ. Θα συμφωνήσεις και σ' αυτό επειδή προέχει το γενικό καλό; Ποιο είναι το όριο που το γενικό καλό πρέπει να υποχωρεί προς τις ατομικές ελευθερίες;
όχι... δεν πρέπει να γίνει αυτό.Τα δέοντα αργότερα θα μπορούσαν να είναι φυλάκιση των ευπαθών ομάδων σε χώρους φύλαξης (βλπ πχ κλειστές δομές μεταναστών) και πρόσληψη προσωπικού για τη φροντίδα τους ώστε να μη γεμίζουν με περιστατικά οι ΜΕΘ. Θα συμφωνήσεις και σ' αυτό επειδή προέχει το γενικό καλό; Ποιο είναι το όριο που το γενικό καλό πρέπει να υποχωρεί προς τις ατομικές ελευθερίες;