Να δούμε αν θα σκεφτούν και τους άλλους, που δεν έχουν παιδιά και θα κάνουν τις βάρδιες όσων παίρνουν άδειες...Ανακοινώθηκαν τα μέτρα για τη στήριξη των γονέων: στις 4 μέρες άδειας η μία λογίζεται ως κανονική. Μπράβο στο κράτος "πατερούλη της τελευταίας Σοβιετίας" (λολ). Πολύ σωστό μέτρο, χρειάζονται και άλλα για τη στήριξη και άλλων που έχουν την ανάγκη.
ΥΓ Εγώ δεν έχω προσωπικά τέτοιο πρόβλημα, έχω να αφήσω το παιδί μια χαρά, αλλά το να σκεφτόμαστε και τους άλλους (μονογονεϊκές οικογένειες με οικονομικά προβλήματα πχ) είναι (ανθρωπίνως) στοιχειώδες.
Αυτη τη στιγμη αυτο που προεχει ειναι η υγεια. Πρεπει να αποφυγουμε να νοσησουν οι ευπαθεις ομαδες. Αν δε υπαρχουν παιδια για να μεταφερουν τον ιο στο σπιτι τοτε οι ευπαθεις κινδυνευουν λιγοτερο.Να δούμε αν θα σκεφτούν και τους άλλους, που δεν έχουν παιδιά και θα κάνουν τις βάρδιες όσων παίρνουν άδειες...
Στις λαικες γειτονιες παντως τα κοινωνικα δικτυα ακομη λειτουργουν. Για καθε μονομανα που ζοριζεται, υπαρχουν αλλες 2 που θα της προτεινουν να κρατησουν το παιδι στο σπιτι με το δικο τους. Αποδειξη οτι οσες μερες το σχολειο κλεινει (απεργιες, ειδικες σχολικες αργιες, αδειες θεσμοθετημενες) δεν βρηκε κανεις ποτε εγκατελειμμενο παιδι στον δρομο. Αγνοω τι γινεται σε αλλες γειτονιες, πιθανον να υπαρχει μεγαλη απομονωση.Να δούμε αν θα σκεφτούν και τους άλλους, που δεν έχουν παιδιά και θα κάνουν τις βάρδιες όσων παίρνουν άδειες...
Οι παράμετροι του θέματος είναι άπειροι. Και η συζήτηση που θα μπορούσαμε να ανοίξουμε τεράστια.Αυτη τη στιγμη αυτο που προεχει ειναι η υγεια. Πρεπει να αποφυγουμε να νοσησουν οι ευπαθεις ομαδες. Αν δε υπαρχουν παιδια για να μεταφερουν τον ιο στο σπιτι τοτε οι ευπαθεις κινδυνευουν λιγοτερο.
Πρεπει να βοηθηθουν αυτοι που εχουν περισσοτερο αναγκη.
Μήπως θα πρέπει να βάλεις και το λινκ, για να καταλάβουν καλύτερα όσοι θέλουν να απαντήσουν;Ερωτηση:
Διαβασα το παρακατω και εχω μια μικρη ανησυχια για το τι μπορει να συμβαινει:
- Passengers with visa permitted stay is less than 14days are allowed to enter the country but have to be self-quarantine at hotel/house until departure date.