Borealis
Member
To όνομα στα ελληνικά,της πόλης και της λίμνης, είναι Αχρίδα. Στα σλαβικά Όχριντ. Σε ποιο βιβλίο είδατε το Οχρίδα και το χρησιμοποιείτε συνέχεια?
Borealis;211143 3. Μακεδονικά δηνάρια δεν υπάρχουν said:To πάσχα πάντως που πήγαμε εμεις ειχε δηνάρεια...
Τότε πήγατε στη Φύρομ, ή στη πΓΔΜ ή ακόμα αν θες στη Σλαβομακεδονία.To πάσχα πάντως που πήγαμε εμεις ειχε δεινάρεια...
παρντον για το ορθογραφικο(και γω που το δα τωρα,μου βγαλε το μάτι.....το διορθωσα)Τότε πήγατε στη Φύρομ, ή στη πΓΔΜ ή ακόμα αν θες στη Σλαβομακεδονία.
Επαναλαμβάνω, στη Μακεδονία δεν έχει δηνάρια ή δεινάρεια όπως τα λες. Χωνέψτετο.
Η Μακεδονία έχει και δηνάρια.Τότε πήγατε στη Φύρομ, ή στη πΓΔΜ ή ακόμα αν θες στη Σλαβομακεδονία.
Επαναλαμβάνω, στη Μακεδονία δεν έχει δηνάρια ή δεινάρεια όπως τα λες. Χωνέψτετο.
Τότε πήγατε στη Φύρομ, ή στη πΓΔΜ ή ακόμα αν θες στη Σλαβομακεδονία.
Η Μακεδονία έχει και δηνάρια.
Πότε θα το πάρετε χαμπάρι ότι το χάσαμε το παιχνίδι.
''παλι με χρονια με καιρους παλι δικια μας θα 'ναι'' γραφουν τα βιβλια μας για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ αλλα οι απεναντι γελουν!!!!!!!παρντον για το ορθογραφικο(και γω που το δα τωρα,μου βγαλε το μάτι.....το διορθωσα)
τωρα που το πιασα (γιατι αργώ λιγακι)απαντω.....
Δημοκρατια της Μακεδονιας αναφέρεται η χωρα οχι μονο απο τους κατοικους της αλλά και απο τις γυρω χώρες...καθως και οι πινακιδες και τα παντα(τραπεζες,εγγραφα ,κ.τ.λ) την αναφέρουν έτσι...
Γνωριζω βεβαιως οτι η ελλάδα δεν αναγνωριζει τη χωρα με αυτο το όνομα....βεβαιως διεθνως(και επισημα) νομιζω οτι χρησιμοποιειται ο ορος FYROM...αυτα για την αποκατασταση της ...ταξης
γενικα τωρα και οχι απαραιτητα σε σχεση με το παραπανω...
δε μου αρεσουν οι φανατισμοι και θεωρω οτι μερικα πραγματα είναι περισσοτερο για εντυπωσιασμο παρα για την ουσια...(μη σου πω οτι δεν πιστευω στα συνορα και το διαχωρισμο των κρατων γενικοτερα )
θεωρω οτι η ιστορια θα πρεπει να διδασκει και να ενωνει και οχι να ειναι αιτια διαχωρισμου (τι ειπα πρωι πρωι!!!)
''παλι με χρονια με καιρους παλι δικια μας θα 'ναι'' γραφουν τα βιβλια μας για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ αλλα οι απεναντι γελουν!!!!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ή η χωρα μας?