Μονο ενα σχολιο, αναφορικα με την "ξεφτιλα της πορνειας".Μολονοτι ο χωρος δεν προσφερεται, ολοι ξερουμε οτι χιλιαδες δυτικοι ταξιδευουν σ' αυτες τις χωρες, με ανομολογητους σκοπους.Κανεις δεν ειναι τοσο αφελης να νομιζει οτι αυτη η βιομηχανια, απευθυνεται σε ντοπιους.Αν, λοιπον επελεγα να αναφερθω σ'αυτην ξεφτιλα, θα εννοουσα τους θυτες, οχι τα θυματα.Η κρατικη αδιαφορια (συναλλαγματοφορος δραστηριοτητα γαρ) μαζι μ' αυτο που ονομαζω σεξουαλικος Ιμπεριαλισμος του Δυτικου, συνιστουν την ΞΕΦΤΙΛΑ, οχι τα χιλιαδες αγορια και κοριτσια, που ειναι θυματα του.To πως βλέπει ο καθένας κάθε κράτος ή πόλη είναι εντελώς υποκειμενικό... Ο Βαγγέλης από την πλευρά του έκανε μια κριτική της Bangkok και είπε την άποψη του... Αν και διαφωνώ κάθετα με αυτή, προσωπικά βρίσκω την πόλη αδιάφορη και την χώρα τρομερά υπερτιμημένη, δεν μπορώ παρά να την σεβαστώ... Έχω πάει δις στην Βangkok και αυτό που μου έμεινε ασφαλώς και δεν ήταν η ηρεμία και τα χαμογελαστά πρόσωπα... Μου έμεινε η ξεφτίλα της πορνείας και το αγχωτικό κυνήγι του τουρίστα δολάριο... Αλλά είπαμε, ο καθένας βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία...